» »Unlabelled » Αταλάντα vs Λίβερπουλ

Η Αταλάντα κέρδισε 0–3 στο Άνφιλντ και η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τεράστια μάχη για την παραμονή στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Κλοπ αποφάσισε να ξεκινήσει χωρίς τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Λουίς Ντίαζ, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα, που ήταν ισχυρό αουτσάϊντερ στις στοιχηματικες εταιριες.

Ο πρώην επιθετικός της Γουέστ Χαμ Τζιανλούκα Σκαμάκα έσπασε το αδιέξοδο στο 38ο λεπτό, κυρίως όμως από λάθος του Καοϊμχίν Κέλεχερ. Ο Ντάργουιν Νούνιες και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, ενώ η προσπάθεια του Χάρβεϊ Έλιοτ σταμάτησε στο δοκάρι.

Στον Μοχάμεντ Σαλάχ, που ξεκίνησε από τον πάγκο, ακυρώθηκε ένα γκολ λόγω οφσάιντ, αλλά αυτό ήταν το μόνο που έκανε. Ο Σκαμάκα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έμεινε αμαρκάριστος διπλασιάζοντας το προβάδισμα μετά από 60 λεπτά. Τελικά ο Πάσαλιτς διαμόρφωσε το τελικό 0–3 στο 83ο λεπτό. Οι νικητές αυτής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσουν την Μπενφίκα ή τη Μαρσέιγ στους ημιτελικούς.

Η Αταλάντα ήταν κοντά στο να σημειώσει άλλη μια νίκη τη Δευτέρα. Είχε προβάδισμα 2-0 μετά τα πρώτα 45 λεπτά κόντρα στην Βερόνα χάρη στα γκολ του Σκαμάκα στο 13ο λεπτό και του Έντερσον λίγο αργότερα. Ωστόσο, η Αταλάντα έχασε το προβάδισμα δύο τερμάτων για να ισοφαρίσει 2-2 από τους αντιπάλους της.

Η απώλεια δύο βαθμών εντός έδρας έναντι των αδύναμων αντιπάλων κατέστρεψε τις πιθανότητες της Αταλάντα να τερματίσει στο Top-5, καθώς βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την πέμπτη Ρόμα με ένα τερματισμό στην πρώτη πεντάδα σχεδόν βέβαιο ότι θα δώσει μια θέση στην ανανεωμένη έκδοση του Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο προπονητής Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι ήταν πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, αλλά τώρα έστρεψε την εστίαση στη Λίβερπουλ. Θα συνεχίσει χωρίς τον Τζόρτζιο Σκαλβίνι λόγω τραυματισμού, ενώ ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, Σέαντ Κολάσινατς, θεωρείται αμφίβολος με πρόβλημα προσαγωγών. Τέλος, ο Ντάβιντε Ζαπακόστα επέστρεψε από την εγχώρια ποινή και θα πρέπει να ξεκινήσει από τα δεξιά.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στη μεγαλύτερη κρίση της αυτή τη σεζόν. Έχασαν δύο σερί ματς, από την Αταλάντα στο Γιουρόπα Λιγκ και από την Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ. Το χειρότερο είναι ότι και οι δύο ήττες ήρθαν στο Άνφιλντ που πριν ήταν σαν φρούριο.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πετύχει ούτε ένα γκολ στα δύο προαναφερθέντα ματς. Οι επιθετικοί είναι εκτός φόρμας και αυτό το γεγονός είναι απογοητευτικό. Ο Κλοπ πρέπει να αλλάξει κάτι και ο Ντιόγκο Ζότα είναι έτοιμος να ξεκινήσει μετά την αποθεραπεία από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Ο Ντάργουιν Νούνιες, του οποίου το μεγάλο ποσοστό μετατροπών 19,4% είναι το χειρότερο στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, είναι ίσως το χειρότερο απόκτημα του Κλοπ στην καριέρα του. Ο νεαρός αμυντικός Κόνορ Μπράντλεϊ είχε πρόβλημα στο πόδι του στην ήττα από την Κρίσταλ Πάλας και θα πρέπει να αντικατασταθεί από τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο του ξεκίνημα μετά την ανάκτηση από έναν τραυματισμό στο γόνατο. Τρεις παίκτες παραμένουν μακροχρόνια απόντες — ο Μπεν Ντόακ, ο Ζοέλ Ματίπ και ο Τιάγκο Αλκαντάρα.

Πρόβλεψη Αταλάντα εναντίον Λίβερπουλ:

Δεν περιμένω πολλά γκολ σε αυτό το ματς. Η Αταλάντα κέρδισε 0–3 στο Άνφιλντ και δεν θα ρισκάρει πολύ εδώ. Ακόμα κι αν δεχτούν γκολ, η στάση τους θα είναι ίδια. Ήταν αουτσάιντερ σε αυτή την μονομαχία και η διασφάλιση της πρόκρισης είναι μόνο σημαντική. Με άλλα λόγια, ακόμη και μια ήττα είναι αποδεκτή, αρκεί να είναι συνολικά νικητές. Η Λίβερπουλ, στο μεταξύ, βρίσκεται σε μεγάλη κρίση. Οι Κόκκινοι δεν κατάφεραν να πετύχουν ούτε ένα γκολ στα δύο τελευταία ματς, κόντρα στην Αταλάντα και την Κρίσταλ Πάλας. Οι επιθετικοί είναι εκτός εμπιστοσύνης και δεν περιμένω κάτι θεαματικό. Γι’ αυτό δεν θα προτείνω περισσότερα από τρία γκολ στο Μπέργκαμο.

Αταλάντα vs Λίβερπουλ Επιλογή: Under 3,5 γκολ @ 1,87 στις στοιχηματικες εταιριες

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση