» »Unlabelled » Virtual Sports: Ομάδες, Αθλητές, Κόλπα & Στοίχημα

εταιριες στοιχηματων

Το παιχνίδι στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ έγινε για πολλούς αδύνατο αφού τα πρακτορεία σε πολλές περιοχές της χώρας έμειναν κλειστά για μήνες ή έκλειναν συνεχώς. Όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί παίκτες στοιχήματος να στερηθούν την αγαπημένη τους ασχολία. Ευτυχώς όμως το διαδίκτυο και οι εταιριες στοιχηματων έδωσαν τη λύση και αυτή δεν είναι άλλη από τα περίφημα virtual sports.

Τι είναι τα Virtual Sports;

Με απλά λόγια, τα virtual sports είναι υψηλής τεχνολογίας ψηφιακές απεικονίσεις ποδοσφαιρικών — και όχι μόνο — αγώνων, στις οποίες ο παίκτης μπορεί να ποντάρει και να στοιχηματίσει σαν να ήταν κανονικοί αγώνες, με κάποιους όμως περιορισμούς αφού τα ματς διαρκούν πολύ λιγότερο από 90 λεπτά. Αυτό που πρέπει να σημειώσετε και να καταλάβετε, είναι ότι τα παιχνίδια στα οποία ποντάρουν οι παίκτες δεν παίζονται από ανθρώπινους παίκτες, αλλά από ειδικούς υπολογιστές οι οποίοι και καθορίζουν το κάθε αποτέλεσμα βάσει ειδικών αλγορίθμων.

Δεδομένου ότι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι τα δημοφιλέστερα virtual sports τα οποία θα βρείτε σε όλες σχεδόν τις εταιριες στοιχηματων του είδους, θα σας λύσουμε όλες τις απορίες γύρω από αυτά.

Ποιες ομάδες και αθλητές συμμετέχουν;

Στα Virtual Sports δεν θα βρείτε γνωστές ομάδες και αθλητές. Θα βρείτε «εικονικές» ομάδες με τους δικούς τους «εικονικούς» αθλητές. Κάθε ομάδα έχει τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της και τους star players της. Με άλλα λόγια, υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ όπως και σε κάθε αγώνα και σε κάθε στοίχημα. Με άλλα λόγια, στα virtual sports θα βρείτε ένα «φανταστικό πρωτάθλημα» για το οποίο όμως θα βρείτε και στατιστικά αλλά και προγνωστικά σαν να ήταν αληθινό.

Τι καθορίζει το αποτέλεσμα;

Εδώ περνάμε στο σημαντικότερο ερώτημα! Η απλή απάντηση είναι ότι το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα καθορίζεται από έναν ειδικό αλγόριθμο ο οποίος λαμβάνει υπόψη διάφορες παραμέτρους όπως τη δυναμικότητα των ομάδων, την κατάσταση των παικτών κλπ. Το αποτέλεσμα προκύπτει από μια «γεννήτρια τυχαίων αριθμών», ωστόσο δεν βασίζεται καθαρά στη τύχη αλλά επηρεάζεται και από άλλους παράγοντες. Με απλά λόγια, μη περιμένετε ότι το φαβορί θα είναι πάντα αυτό που θα κερδίζει τον αγώνα. Κάτι δεν θα είχε κανένα νόημα άλλωστε.

Μερικά tips και κόλπα για να πάτε καλά στα virtual sports

  • Αφιερώστε λίγο χρόνο στη μελέτη

Είπαμε και πριν ότι η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του αποτελέσματος των virtual sports, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για «κορώνα — γράμματα». Πάντα τα στατιστικά παίζουν ρόλο και μάλιστα σημαντικό στο αποτέλεσμα, οπότε πριν ποντάρετε, καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στα στοιχεία και τα στατιστικά των ομάδων, σαν να ποντάρατε σε ένα κανονικό παιχνίδι δηλαδή.

  • Μην υποτιμάτε το στοίχημα στα αουτσάιντερ

Εννοείται ότι τα αουτσάιντερ αποτελέσματα είναι αυτά που πληρώνουν και περισσότερα. Μια στρατηγική που ακολουθούν πολλοί επιτυχημένοι παίκτες στα virtual sports είναι να κάνουν μικρά πονταρίσματα στα αουτσάιντερ. Σίγουρα σε μια μέρα θα χάσουν περισσότερους αγώνες από όσους θα κερδίσουν, αλλά αρκούν μια δυο επιτυχίες για να ρεφάρουν και να έχουν και κέρδος! Προσοχή μόνο να μην το παρακάνετε με αυτή τη στρατηγική, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να φάτε όλο σας το budget που έχετε στις νομιμες εταιριες στοιχηματων.

  • Να παίζετε με μέτρο

Τα παιχνίδια στα Virtual Sports μπορεί να διαρκούν πολύ λίγα λεπτά, ανάλογα με το site. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης μαθαίνει γρήγορα το αποτέλεσμα και μετά μπορεί να ποντάρει αμέσως στο επόμενο παιχνίδι. Μην παρασυρθείτε από τον γρήγορο ρυθμό. Παίξτε αργά, συνετά και μεθοδικά. Δεν είναι ανάγκη να ποντάρετε σε κάθε αγώνα. Είναι πολύ εύκολο να χάσετε τον έλεγχο αν αφήσετε να σας καταβάλει ο γρήγορος ρυθμός των αγώνων και κάτι τέτοιο μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες, οπότε παν μέτρον άριστον!

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση