» »Unlabelled » Μπορώ να έχω 100% επιτυχία διαβάζοντας προγνωστικά για το στοίχημα;

Το στοίχημα ξεχωρίζει από τα άλλα τυχερά παιχνίδια γιατί δεν είναι τζόγος. Το αποτέλεσμα ενός αγώνα ποδοσφαίρου δεν είναι τυχαίο. Είναι κάτι που προκύπτει από την αναμέτρηση δύο γνωστών για την δυναμικότητα τους ομάδων. Με άλλα λόγια, οι πιθανότητες σπάνια είναι πραγματικά 50–50 και συνήθως η μια ομάδα έχει κάποιο, έστω και μικρό, πλεονέκτημα έναντι της άλλης, οπότε και περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Η τύχη παίζει πάντα κάποιο ρόλο, δεν είναι σπάνιο μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας να κερδίσει μια υψηλής, αλλά όχι τον πιο κύριο και καθοριστικό. Αυτός είναι και ο λόγος που τα προγνωστικά για στοίχημα έχουν πολύ μεγάλη σημασία, στο παιχνίδια μας στις στοιχηματικες εταιριες.

Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι προβλέψεις που αφορούν την έκβαση διάφορων αγώνων αλλά κι επιμέρους στοιχήματα όπως το τελικό σκορ και το περίφημο over — under, που προσφέρουν οι στοιχηματικες εταιριες. Συνήθως ένα προγνωστικό προκύπτει μετά από πολλές ώρες έρευνας, μελέτης και ανάλυσης δεδομένων κι εξελίξεων που αφορούν τις ομάδες ή τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε έναν αγώνα. Ένας καλός παίκτης θα χρησιμοποιήσει πάντα τα προγνωστικά για να παίξει καθώς έτσι δεν «τζογάρει» — αφού δεν παίζει στα τυφλά — αλλά στην ουσία «επενδύει». Αυτό σημαίνει ότι αν βρείτε μια αξιόπιστη πηγή προγνωστικών θα έχετε 100% κέρδος; Η απάντηση είναι απλή, σύντομή και σίγουρη: όχι. Ας δούμε όμως και γιατί.

Τα δεδομένα αλλάζουν ταχύτατα

Μπορεί ένας tipster να αφιερώσει πολλές ώρες στο να μάθει τα πάντα για τις ομάδες ενός αγώνα και το ανθρώπινο δυναμικό τους — από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο αναπληρωματικό — αλλά υπάρχουν και πολλοί παράγοντες που απλά δεν μπορεί να ελέγξει και να προβλέψει. Αν ας πούμε ο star player μιας ομάδας αποβληθεί γιατί τη μέρα του αγώνα είχε τα νεύρα του ή τραυματιστεί, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή στην δυναμικότητα αλλά και τον τρόπο παιξίματος της ομάδας του, οπότε και είναι πολύ πιθανό να ανατραπούν τελείως τα προγνωστικά και το ματς — περίπατος να γίνει πολύ δύσκολο ή και να χαθεί το πργνωστικο στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες.

Εκρήξεις δυναμικότητας

Κάτι που δεν μπορεί να προβλέψει κανείς ειδικός στις προβλέψεις είναι οι λεγόμενες εκρήξεις δυναμικότητας μιας ομάδας. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο είναι πολύ πιθανό οι παίκτες μιας μικρής ομάδας να δώσουν όχι μόνο το 100% των δυνατοτήτων και τους εαυτού τους αλλά το 1100. Έχει άλλωστε συμβεί πολλές φορές ομάδες της Α Εθνικής στη χώρα μας να αποκλείονται στο Κύπελλο από ομάδες της Γ! Γιατί συμβαίνει αυτό; Απλά επειδή για τους παίκτες των μικρών αυτών ομάδων το ματς με την μεγάλη ομάδα το οποίο και θα παιχτεί πανελλαδικά στη τηλεόραση είναι το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς ή ίσως και της ζωής τους, αφού είναι μια καλή ευκαιρία να αναδείξουν και να επιδείξουν το ταλέντο τους σε όλους.

Αστάθμητοι παράγοντες

Όσο καλός και να είναι ένας tipster στις προβλέψεις και όσο αναλυτικός, υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορεί να προβλέψει, όπως ας πούμε μια κακή μέρα των διαιτητών ή του επόπτη. Επίσης σημαντικό ρόλο στην απόδοση μιας ομάδας παίζει και η έδρα, δεν είναι σπάνιο μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας να αντλήσει δύναμη από τον κόσμο της και να κατατροπώσει έναν δυνατό αντίπαλο. Τέλος, υπάρχουν και πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο ενός ματς που δεν μπορεί να τα ξέρει ο tipster αφού πολύ απλά δεν γίνονται καθόλου γνωστά. Μιλάμε για πράγματα όπως κάποιο τσακωμό στην ομάδα ή χειροτέρευση των σχέσεων του προέδρου και κάποιων παικτών, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Μπορεί επίσης απλά ένας καλός παίκτης να έχει προβλήματα στο σπίτι του και να επηρεάζεται αρνητικά η ψυχολογία και η απόδοση του.

Με άλλα λόγια, θα πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι τα προγνωστικά σας δίνουν μια καλή εικόνα για το στοίχημα στις στοιχηματικες εταιριες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα θεωρείτε 100% ασφαλή. Να θυμάστε επίσης ότι ακόμη και οι καλύτεροι αναλυτές πέφτουν έξω κάποιες φορές, οπότε μη βιαστείτε να «διαγράψετε» κάποιον μετά από μια ή δύο κακές προβλέψεις.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση