» »Unlabelled » Κρίσταλ Πάλας εναντίον Λίβερπουλ

Η Κρίσταλ Πάλας θα υποδεχθεί τη Λίβερπουλ στο Σέλχαρστ Παρκ στο μεσημέρι του Σαββάτου. Οι γηπεδούχοι έρχονται σε αυτή τη σύγκρουση μετά από μια οδυνηρή ήττα στο Γκουντισον Παρκ όπου έχασαν 2-1 από την Έβερτον. Στο σημερινό Κρίσταλ Πάλας vs Λίβερπουλ, θέλει να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις.

Η Κρίσταλ Πάλας έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς από τους πρώτους έξι αγώνες και βρίσκεται στην τρίτη θέση από κάτω. Ο προπονητής Όλιβερ Γκλάσνερ αισθάνεται κάποια πίεση, με πολλούς να τους προτείνουν για μια ευρωπαϊκή θέση αυτή τη σεζόν.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Αφού έχασε τους δύο πρώτους αγώνες της από την Μπρέντφορντ και τη Γουέστ Χαμ, η Πάλας έπαιξε τρεις ισοπαλίες με αξιόλογους αντιπάλους όπως η Τσέλσι, η Λέστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η ήττα του τελευταίου γύρου από την Έβερτον ήταν απλώς απαράδεκτη.

Ο Γκλάσνερ έχει κάποια επιπλέον προβλήματα καθώς ο Τσάντι Ριάντ, ο Κρίστοφερ Ρίτσαρντς και ο Τσέικ Ντουκούρε είναι όλοι τραυματίες, ενώ ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ Ρομπ Χόλντινγκ είναι επίσης εκτός λόγω απόφασης του προπονητή. Το θετικό είναι ότι ο Ματέους Φράνσα έχει αναρρώσει από ένα σπασμένο πλευρό, αλλά θα έπρεπε να είναι μόνο στον πάγκο.

Η Λίβερπουλ άνοιξε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχει πέντε νίκες στους πρώτους έξι αγώνες και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς. Ωστόσο, δεν υπάρχει χώρος για χαλάρωση καθώς Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πίσω.

Η νίκη σε αυτό το ματς θα μετακινούσε προσωρινά τη Λίβερπουλ τέσσερις βαθμούς μακριά από τους δύο αντιπάλους. Ωστόσο, οι Κανονιέρηδες έχουν ένα εύκολο ματς με την τελευταία Σαουθάμπτον, ενώ οι Πολίτες υποδέχονται τη Φούλαμ.

Η Λίβερπουλ έχει πλέον κερδίσει κάθε ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 15 γκολ και δεχόμενη μόλις τρία. Την Τετάρτη κέρδισε 2-0 τη Μπολόνια στο Champions League, αλλά έδειξε κάποιες αδυναμίες στην άμυνα.

Ο νέος προπονητής Σλοτ κάνει φανταστική δουλειά, αλλά η επόμενη περίοδος θα είναι κρίσιμη για τις φιλοδοξίες της Λίβερπουλ. Οι Κόκκινοι θα αντιμετωπίσουν την Τσέλσι και την Άρσεναλ τον Οκτώβριο, καθώς και τη Μάντσεστερ Σίτι την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου. Αξίζει να αναφερθεί και η Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι αντίπαλος στο Champions League.

Μέχρι στιγμής η κατάσταση τραυματισμού φαίνεται καλή με τον Χάρβεϊ Έλιοτ να μην είναι διαθέσιμος μόνο παίκτης λόγω κατάγματος ποδιού. Ο νέοφερμένος Φεντερίκο Κιέζα απουσίαζε από την ομάδα μεσοβδόμαδα με ένα ανεξήγητο θέμα και είναι επίσης αβέβαιος για αυτόν τον αγώνα.

Πρόβλεψη Κρίσταλ Πάλας εναντίον Λίβερπουλ

Περιμένω και οι δύο ομάδες να σκοράρουν σήμερα. Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε σερί πέντε νικών σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 15 γκολ. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται σε καλή φόρμα και κυνηγάει για άλλη μια φορά την ιστορία. Ο Αιγύπτιος διεθνής θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ που θα σκοράρει στα τέσσερα πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια μιας ομάδας σε δύο ξεχωριστές σεζόν. Όμως η Λίβερπουλ έχει πρόβλημα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Οι Κόκκινοι έχουν δεχτεί τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια. Την Τετάρτη κράτησαν ανέπαφη την εστία τους απέναντι στην Μπολόνια στο Champions League, αλλά έδειξε αδυναμίες στην άμυνα. Περιμένω έναν αποτελεσματικό αγώνα.

Κρίσταλ Πάλας vs Λίβερπουλ Pick: Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν — Ναι @ 1,70

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
This is the most recent post.
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση