» »Unlabelled » Νάπολι — Γιουβέντους προγνωστικα

Η Νάπολι υποδέχεται τη Γιουβέντους στο στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σε ένα τέρμπι της Serie A. Είναι μια μάχη μεταξύ πρώτου και δεύτερου στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Νάπολι έχει 44 βαθμούς, επτά περισσότερους από τη Γιουβέντους. Οι Νότιοι κάνουν εξαιρετική σεζόν, ήταν αήττητοι το 2022. Παρόλα αυτά, η σειρά τους έφτασε στο τέλος της στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς. Η Νάπολι γνώρισε μια μικρή ήττα με 1-0 από την Ίντερ στο Σαν Σίρο. Ήταν μόλις το δεύτερο ματς στη Serie A που η Νάπολι δεν κατάφερε να σκοράρει αυτή τη σεζόν. Πράγματι, είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα στη Serie A με 39 γκολ μετά από 17 αγώνες.

Ωστόσο, οι άνδρες του Σπαλέτι επέστρεψαν γρήγορα στις νίκες κερδίζοντας άνετα τη Σαμπντόρια το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Βίκτορ Όσιμεν στο 18ο λεπτό, ενώ ο διεθνής της πΓΔΜ Ελζιφ Έλμας μετέτρεψε το πέναλτι στο τελείωμα του αγώνα για το τελικό 2-0.

Πήρε τη θέση του Ζιελίνσκι στη μεσαία γραμμή για εκείνο το ματς, αλλά ο Σπαλέτι έχει πλέον «γλυκά προβλήματα» αφού ο Έλμας εντυπωσίασε στη Τζένοα. Το άλλο δίλημμα για τον Σπαλέτι είναι μεταξύ του Ματίας Ολιβέρα και του Μάριο Ρούι στο αριστερό μπακ, καθώς και μεταξύ του Αμίρ Ραχμάνι και του Χουάν Ζεσούς στην άμυνα.

Με την άμυνα της η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είναι σε φανταστική φόρμα αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, είναι η πιο καυτή ομάδα στο Top-5 των Ευρωπαϊκών ρπωταθλημάτων.

Η Γηραιά Κυρία βρίσκεται σε σερί οκτώ νικών στη Serie A. Επιπλέον, κράτησε τα δίχτυα ανέγγιχτα σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Η Γιούβε κατάφερε να κερδίσει Τορίνο, Έμπολι, Λέτσε, Ίντερ, Βερόνα, Λάτσιο, Κρεμονέζε και Ουντινέζε. Οι δύο τελευταίες νίκες ήταν ισχνές και εξασφαλισμένες με καθυστερημένα γκολ.

Ο Ντανίλο βρήκε τα δίχτυα στο 86ο λεπτό κόντρα στους Ζέμπρες, ενώ η Κρεμονέζε ηττήθηκε από το γκολ του Μίλικ από φάουλ στον χρόνο των καθυστερήσεων. Ο προπονητής Μαξ Αλέγκρι κάνει εξαιρετική δουλειά, αλλά έχει μεγάλη λίστα με τραυματίες. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο Πολ Πογκμπά, ο Λεονάρντο Μπονούτσι και ο Χουάν Κουαδράδο είναι σίγουρα εκτός παιχνιδιού, ενώ οι Ματία Ντε Σίλιο και Μπρέμερ χαρακτηρίζονται ως αμφίβολοι.

Ο προπονητής έπρεπε να αυτοσχεδιάσει στον τελευταίο αγώνα, έτσι οι φυσικοί πλάγιοι μπακ Ντανίλο και Άλεξ Σάντρο χρησιμοποιήθηκαν ως αυτοσχέδιοι σέντερ μπακ εναντίον της Ουντινέζε. Με τους Μπρέμερ και Μπονούτσι να απουσιάζουν ξανά, ο Αλέγκρι μπορεί να αποφασίσει να συνεχίσει έτσι, ειδικά επειδή κράτησαν την εστία τους.

Εδώ θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Φεντερίκο Γκάτι που ήρθε στον πάγκο την τελευταία αγωνιστική. Ο ήρωας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Άνχελ Ντι Μαρία επέστρεψε και πιθανότατα πάει κατευθείαν στην αρχική ενδεκάδα.

Πρόβλεψη Νάπολι — Γιουβέντους:

Νομίζω ότι η Νάπολι είναι πιο κοντά στη νίκη. Το πλεονέκτημα έδρας είναι ένας από τους λόγους. Το γεμάτο γήπεδο θα είναι σαν 12ος παίκτης για τη Νάπολι. Αλλά ο κύριος λόγος για την επιλογή μου είναι η σύνδεση με κάτι άλλο. Σύμφωνα με μένα, η Νάπολι έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ντέρμπι — ο Βίκτορ Όσιμεν και ο Χβίτσα Κβαρατσκέλια. Ο πρώτος έχει πετύχει 12 γκολ, ενώ ο Γεωργιανός διεθνής 11. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι στην καλύτερη άμυνα, αλλά πιστεύω ότι μπορούν να σκοράρουν για το γκολ γκολ στις στοιχηματικές εταιρίες.

Νάπολι — Γιουβέντους Pick: Η Νάπολι κερδίζει @ 1,98 στις στοιχηματικές εταιρίες

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση