» »Unlabelled » Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το Football Association Challenge Cup, κοινώς γνωστό ως FA Cup, είναι η παλαιότερη υπάρχουσα ποδοσφαιρική διοργάνωση στον κόσμο, που ξεκίνησε τη σεζόν 1871–72.

Το τουρνουά είναι ανοιχτό σε όλους τους συλλόγους των 10 κορυφαίων επιπέδων του Aγγλικού συστήματος πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αν και το γήπεδο της έδρας ενός συλλόγου πρέπει να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις πριν από την είσοδο στο τουρνουά.

Η διοργάνωση κορυφώνεται στο τέλος της σεζόν του πρωταθλήματος (συνήθως τον Μάιο) με τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Η συντριπτική πλειονότητα των τελικών έγιναν στο Λονδίνο: οι περισσότεροι από αυτούς παίχτηκαν στο στάδιο Γουέμπλεϊ, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από το 1923 έως το κλείσιμο του σταδίου το 2000.

Το Millennium Stadium στο Κάρντιφ φιλοξένησε τον τελικό για έξι χρόνια (2001–2006 ), ενώ το νέο στάδιο Γουέμπλεϊ ήταν υπό κατασκευή.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει άλλη μια επιτυχημένη σεζόν. Όχι όπως την προηγούμενη όταν κέρδισαν το ιστορικό τρεμπλ, αλλά κατέκτησαν την Πρέμιερ Λιγκ, αφού ήταν φαβορί στις στοιχηματικες εταιριες. Οι Πολίτες έγιναν ο πρώτος σύλλογος στην ιστορία της Αγγλικής κορυφαίας κατηγορίας που κέρδισε τέσσερις τίτλους στη σειρά.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πολύ υψηλή. Έχουν αποκλείσει τις Χάντερσφιλντ, Τότεναμ, Λούτον, Νιούκαστλ και Τσέλσι στα προηγούμενα στάδια της διοργάνωσης.

Ο Γκουαρδιόλα έχει διαθέσιμους τους περισσότερους παίκτες του, μόνο ο πρώτος τερματοφύλακας Έντερσον είναι τραυματίας. Αλλά δεν θα πρέπει να είναι μεγάλο πρόβλημα λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Στέφαν Ορτέγκα, ξεκίνησε τα ματς του κυπελλου. Ο Φιλ Φόντεν, ο Κέβιν Ντε Μπρούινε και ο Μπερνάρντο Σίλβα αναμένεται να ξεκινήσουν στο τελευταίο τρίτο, πίσω από τον κεντρικό επιθετικό Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποκλείσει τις Γουίγκαν, Νιούπορτ, Νότιγχαμ, Λίβερπουλ και Κόβεντρι στο δρόμο για τον τελικό. Αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία που τους απομένει για τίτλο αυτή τη σεζόν.

Μια νίκη στον τελικό θα έκανε τους οπαδούς χαρούμενους, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι αρκετή για τον Έρικ τεν Χαχ να κρατήσει τη δουλειά του. Το χειρότερο, ο Ολλανδός προπονητής έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών πριν από τον τελικό.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι λόγω μυϊκού τραυματισμού, ενώ ο Ταϊρέλ Μαλάσια και ο Λουκ Σο παλεύουν με τραυματισμό στο γόνατο και στους μυς. Τρεις ακόμη παίκτες είναι επίσης αμφίβολοι — ο Βίκτορ Λίντελοφ, ο Μέισον Μάουντ και ο Αντονί Μαρσιάλ. Ο Ράσμους Χέιλουντ θα πρέπει να ηγηθεί της επίθεσης αφού σκόραρε ως αλλαγή στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι μάλλον απογοητευμένος με την απόφαση του Σάουθγκεϊτ να μην τον καλέσει στην αποστολή για το Euro 2024.

Προγνωστικα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει τον 22ο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, τον περισσότερο από οποιαδήποτε ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης. Το στοίχημα είναι πολύ μεγάλο, πρέπει να κερδίσουν για να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκή θέση για την επόμενη σεζόν. Ο Ολλανδός τεχνικός δέχεται τεράστια πίεση, πιθανότατα θα απολυθεί αν η ομάδα του χάσει τον τελικό. Αλλά το ερώτημα είναι απλό, «είναι σε θέση να νικήσει τη Σίτι;». Σίγουρα ΟΧΙ. Η αδυσώπητη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι αποδίδει στο υψηλότερο επίπεδο έναντι των Κόκκιων Διαβόλων. Είναι ξεκάθαρα φαβορί στον τελικό και πρέπει να ξεπεράσουν το τελευταίο εμπόδιο, για το τρόπαιο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μάντσεστερ Σίτι — Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Επιλογή: Μάντσεστερ Σίτι -1,5 ΑΧ @ στις στοιχηματικες εταιριες

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση