» »Unlabelled » Τότεναμ vs Μάντσεστερ Σίτι

Η Τότεναμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης. Όπως ποτέ άλλοτε, ολόκληρο το Βόρειο Λονδίνο είναι με τους Σπερς, καθώς η Άρσεναλ, ελπίζουν ότι οι Πολίτες θα μπορούσαν να ρίξουν βαθμούς, αφού είναι φαβορί στις εταιριες στοιχηματων, για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Τότεναμ πάλευε για μια ευρωπαϊκή θέση, αλλά γνώρισε τέσσερις ήττες την τελευταία περίοδο. Πρώτα έχασαν 4-0 από τη Νιούκαστλ, μετά έχασαν 3-2 από την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, μετά έχασαν 2-0 από την Τσέλσι και τελικά γνώρισαν την ήττα με 4-2 από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι καθώς αναμενόταν να τερματίσουν στο Top Four. Ωστόσο, το φτωχό σερί τελείωσε το Σάββατο όταν κέρδισε την Μπέρνλι. Δεν ήταν εύκολο απέναντι σε υποψήφιους για υποβιβασμό που σκόραραν πρώτοι. Ωστόσο, μόλις επτά λεπτά αφότου οι αντίπαλοι της είχαν ανοίξει το σκορ, η Τότεναμ ισοφάρισε μέσω, ενώ λίγο αργόεταρ ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Ο προπονητής Ποστέκογλου έχει μεγάλες ανησυχίες για τραυματισμούς ενόψει αυτού του αγώνα. Ο επιθετικός Ρίτσαρλισον μένει εκτός δράσης με τραυματισμό στη γάμπα. Ο τραυματισμός είναι τόσο σοβαρός που ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας Ντόριβαλ Τζούνιορ αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Κόπα Αμέρικα. Έξι επιπλέον παίκτες είναι επίσης εκτός λόγω τραυματισμού.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα ανέβει στην πρώτη θέση αν κερδίσει την Τότεναμ. Μια ακόμη νίκη για το Σαββατοκύριακο θα σημαίνει ότι είναι πρωταθλητές της Premier League.

Οι Πολίτες είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από την Άρσεναλ έχοντας παίξει έναν αγώνα λιγότερο. Οι άνδρες του Γκουαρδιόλα βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, κερδίζοντας τα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος. Η Σίτι ήταν εντυπωσιακή στα τελευταία ματς.

Κατέστρεψαν τη Γουλβς, κερδίζοντας με 5-1 στο Έτιχαντ πριν από δύο εβδομάδες, ενώ το Σάββατο κέρδισαν τη Φούλαμ με 4-0 εκτός έδρας. Είναι ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο Χάλαντ δεν ήταν σκόρερ κόντρα στη Φούλαμ, ούτε ο Κέβιν Ντε Μπρούιν.

Ο πρόσφατα παραγωγικός αμυντικός Γιόσκο Γκβάρντιολ πέτυχε δύο από τα τέσσερα γκολ, ενώ ο παίκτης της χρονιάς στην FWA Φιλ Φόντεν και ο Χουλιάν Άλβαρες βρήκαν επίσης τα δίχτυα, ο τελευταίος από πέναλτι.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι υψηλή. Επιπλέον, ο Γκουαρδιόλα έχει σχεδόν μια πλήρη ομάδα που να διαλέξει, μόλις δύο παίκτες παλεύουν με τραυματισμό. Άρα, ο Πεπ έχει κάποια θέματα τραυματισμών, αλλά πουθενά κοντά στον Ποστέκογλου. Ο Νάταν Άκε έπρεπε να αποσυρθεί από το παιχνίδι με την Φούλαμ και θεωρείται αμφίβολος. Ο Τζακ Γκρίλις έχασε τον αγώνα του Σαββάτου λόγω ασθένειας και είναι επίσης αμφίβολος.

Προγνωστικα Τότεναμ — Μάντσεστερ Σίτι:

Η Μάντσεστερ Σίτι απέχει μόλις δύο βήματα από τον τίτλο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση, ωστόσο πιστεύω ότι θα κερδίσουν. Περιμένω υψηλή νίκη για τους Πολίτες. Είναι απλό, αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά κατηγορίας μεταξύ Σίτι και Τότεναμ. Οι Σπερς έχουν τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς και η εμπιστοσύνη των παικτών είναι αμφισβητήσιμη. Αντίθετα, η Σίτι κερδίζει εύκολα τα ματς της και δεν βλέπω τρόπο να την αναστατώσει η Τότεναμ.

Τότεναμ vs Μάντσεστερ Σίτι Επιλογή: Μάντσεστερ Σίτι -1,5 AH @ 1,97 στις εταιριες στοιχηματων

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση