» »Unlabelled » Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Νιούκαστλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ έρχονται αντιμέτωπες σε μια πολύ σημαντική σύγκρουση για τις ευρωπαϊκές θέσεις το βράδυ της Τετάρτης. Η πρόσφατη φόρμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να αξιολογηθεί ως κακή. Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ, μπορεί να κρίνει τις Ευρωπαϊκές θέσεις.

Δύο οδυνηρές ήττες γνώρισαν οι Κόκκινοι Διάβολοι στους δύο τελευταίους γύρους της Premier League. Πριν από δύο εβδομάδες ταπεινώθηκαν από την Κρίσταλ Πάλας. Η ήττα στο Σέλχaρστ Παρκ είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά η ήττα με 4-0 είναι ταπείνωση. Την Κυριακή γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ, πέφτοντας στην όγδοη θέση.

Η Νιούκαστλ είναι τρεις βαθμούς και δύο θέσεις πάνω της. Ο Τεν Χαγκ βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση και κανείς δεν πρέπει να εκπλαγεί αν οι υπεύθυνοι του συλλόγου αποφασίσουν να απολυθεί. Ο Ολλανδός τεχνικός εδώ θα μείνει χωρίς πολλούς παίκτες.

Οι Τιρέλ Μαλάσια, Βίκτορ Λίντελοφ, Χάρι Μαγκουάιρ, Ραφαέλ Βαράν, Μέισον Μάουντ και Λουκ Σο είναι σίγουρα στο περιθώριο, ενώ αυτός ο αγώνας έρχεται πολύ νωρίς για τον μακροχρόνιο απόντα Αντονί Μαρσιάλ. Οι Λισάντρο Μαρτίνες, Μπρούνο Φερνάντες και Μάρκους Ράσφορντ επιστρέφουν στις προπονήσεις, αν και εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως αμφίβολοι. Ο Τεν Χαγκ αντιμετώπισε άλλη μια ανησυχία την Κυριακή, καθώς ο Αμάντ Τραορέ έφυγε κουτσαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο με πρόβλημα στο γόνατο.

Η Νιούκαστλ βρίσκεται σε καλή φόρμα, με μόλις μία ήττα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Παρόλα αυτά, οι φίλαθλοι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι καθώς την περασμένη σεζόν αυτή τη φορά ο σύλλογος τους ήταν τέταρτος στην βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι δεν θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν και γι’ αυτό οι οπαδοί νιώθουν κάποιου είδους απογοήτευση. Ωστόσο, ο προπονητής θα πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά του. Η σημερινή φόρμα δεν είναι κακή, έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς. Η Νιούκαστλ κατάφερε να κερδίσει την Μπέρνλι και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά μοιράστηκε τους βαθμούς στην έδρα της με την Μπράιτον.

Η Νιούκαστλ θα προσπαθήσει να τερματίσει στην πέμπτη θέση, αλλά η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν την ίδια φιλοδοξία. Έχει επίσης πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ο Κάλουμ Γουίλσον έκατσε εκτός τον τελευταίο αγώνα λόγω τραυματισμού του μηριαίου και είναι αμφίβολος για αυτό το ματς. Ο Φάμπιαν Σερ κάνει μεγάλη πρόοδο από τον τραυματισμό του μηρού, αλλά ο Χάου μπορεί να αποφασίσει να μην ρισκάρει μαζί του. Οι Ματ Τάργκετ, Λιούις Μάιλι, Τζο Γουίλοκ, Τζαμάλ Λασέλς και ο Σβεν Μπότμαν παραμένουν εκτός δράσης, ενώ ο Σάντρο Τονάλι εκτίει αναστολή λόγω παράνομων δραστηριοτήτων τζόγου.

Προγνωστικά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ — Νιούκαστλ:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε κακή φόρμα. Βρίσκεται στην όγδοη θέση με 54 βαθμούς, ενώ η Νιούκαστλ είναι τρεις βαθμούς και δύο θέσεις πάνω της. Και οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν να μαζέψουν τους βαθμούς από αυτό το ματς ενόψει του τελευταίου αγώνα, ωστόσο η Νιούκαστλ είναι πιο κοντά στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη φόρμα και η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πολύ μεγαλύτερη. Η κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται χαοτική αυτή τη στιγμή, ο Τεν Χαγκ δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του, όπως και η πλειοψηφία των παικτών του. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις το κατάλληλο κίνητρο. Η Νιούκαστλ πρέπει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Νιούκαστλ: Νίκη της Νιούκαστλ @ 2,36

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση