» »Unlabelled » Ρεάλ Μαδρίτης — Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου στο El Clasico. Αυτό είναι ένα ντέρμπι με μεγάλη ιστορία, η αντιπαλότητα μεταξύ τους θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες στον πλανήτη.

Η Μαδρίτη και η Βαρκελώνη είναι οι μεγαλύτερες πόλεις της Ισπανίας και μερικές φορές ταυτίζονται με αντίθετες πολιτικές θέσεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται ότι εκπροσωπεί τον Ισπανικό εθνικισμό και η Μπαρτσελόνα ως τον Καταλανικό εθνικισμό. Οι δύο σύλλογοι είναι από τους πλουσιότερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο. Το 2014 το Forbes τις κατέταξε στις δύο πιο πολύτιμες αθλητικές ομάδες του κόσμου.

Και οι δύο σύλλογοι έχουν παγκόσμια βάση φιλάθλων, είναι οι δύο αθλητικές ομάδες που ακολουθούν περισσότερο στα social media. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο El Clasico με 26 γκολ, ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο έχει 18, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει 17 γκολ. Οι Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες, δημιουργούν πολλά event και προσφορές για αυτό το ντέρμπι

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 24 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Μπαρτσελόνα. Γι’ αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό για τον Αντσελότι και τους παίκτες του. Είναι σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη στιγμή, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι «Ψηλά όσο το Έβερεστ» μετά την τελευταία επιτυχία.

Την Τρίτη κέρδισε την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 5-2 στο Champions League για να εξασφαλίσει σημαντικούς τρεις βαθμούς στη διοργάνωση. Τα γκολ των Ντόνιελ Μάλεν και Τζέιμι Μπάινο-Γκίτενς έδωσαν στην Γερμανική ομάσα ένα άνετο προβάδισμα στο ημίχρονο.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν με πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Αντόνιο Ρούντιγκερ και Βινίσιους Τζούνιορ ισοφάρισαν το αποτέλεσμα πριν ο αρχηγός Λούκας Βάσκες κάνει το 3-2 στο 83ο λεπτό.

Στη συνέχεια ο Βινίσιους σημείωσε δύο γκολ στις καθυστέρησεις για το τελικό 5-2. Αλλά δεν ήταν όλα θετικά σε εκείνο το ματς. Οι Τιμπό Κουρτουά και Ροντρίγκο τραυματίστηκαν και αμφότεροι μένουν εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Η απουσία τους είναι τεράστιο μειονέκτημα για τον Αντσελότι. Ο Ντέιβιντ Αλάμπα και ο Ντανιέλ Καρβαχάλ παραμένουν θύματα μακροχρόνιων τραυματισμών.

Η Μπαρτσελόνα έχει εννέα νίκες μετά τους πρώτους 10 αγώνες της La Liga. Η μοναδική ήττα καταγράφηκε από την Οσασούνα τον Σεπτέμβριο. Οι Καταλανοί δείχνουν πολύ δυνατοί αυτή τη σεζόν. Έχουν πετύχει 33 γκολ στο πρωτάθλημα, 12 περισσότερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα αποτελέσματα στο Champions League δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, η Μπάρτσα έχει ήδη μια ήττα όταν έχασε από τη Μονακό. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ επιτυχημένη, η Μπαρτσελόνα σημείωσε υψηλή νίκη με 4-1 κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Ο βασικός παίκτης σε εκείνο το ματς ήταν ο Ραφίνια που σημείωσε χατ-τρικ.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πολύ υψηλή. Ο Γερμανός προπονητής Χάνσι Φλικ κάνει εξαιρετική δουλειά και οι φίλαθλοι είναι ικανοποιημένοι. Ο Φλικ δεν έχει νέα προβλήματα τραυματισμών, αλλά οι Ρόναλντ Αραούχο, ο Φεράν Τόρες, ο Αντρέας Κρίστενσεν, ο Μαρκ Μπερνάλ και ο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν παραμένουν εκτός, αφού είναι τραυματίες, μόνο ο Έρικ Γκαρθία θα μπορούσε να επιστρέψει στην ομάδα.

Στα θετικά, ο Φρένκι ντε Γιονγκ, ο Ντάνι Όλμο και ο Γκάβι είναι όλοι ξανά σε πλήρη φυσική κατάσταση.

Προγνωστικά Ρεάλ Μαδρίτης — Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι φαβορί, κυρίως λόγω του πλεονεκτήματος έδρας. Αλλά υπάρχουν και άλλα, η Ρεάλ δεν έχει ηττηθεί στο πρωτάθλημα από τις 25 Σεπτεμβρίου 2023, όταν έχασε 3-1 από την Ατλέτικο.

Το αήττητο τους στη La Liga ανέρχεται πλέον σε 42 αγώνες, με 31 νίκες και 11 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Ωστόσο, είναι δύσκολο να προβλέψουμε ποιος θα κερδίσει αυτό το ντέρμπι, ιδιαίτερα επειδή και οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες στο Champions League.

Όπως έγραψα παραπάνω, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 5-2 την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ η Μπαρτσελόνα με 4-1 την Μπάγερν Μονάχου. Η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πολύ υψηλή και στις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι θα είναι ένας ανοιχτός αγώνας με πολλά γκολ. Την περασμένη σεζόν η Ρεάλ κέρδισε με 3-2 στο Μπερναμπέου τον Απρίλιο, πριν κερδίσει 3-1 (Οκτώβριος 2022). Θα μπορούσαν να σημειωθούν ξανά τουλάχιστον τέσσερα γκολ.

Ρεάλ Μαδρίτης vs Barcelona Pick: Over 3,5 γκολ @ 2,01 στις Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
This is the most recent post.
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση