» »Unlabelled » Ίντερ vs Γιουβέντους

Η κάτοχος της Serie A, Ίντερ Μιλάνο, θα υποδεχθεί την αήττητη Γιουβέντους στο Σαν Σίρο, το βράδυ της Κυριακής.

Η Ιταλία θα ακινητοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής, καθώς Ίντερ και Γιουβέντους αναμετρώνται σε ένα πολυαναμενόμενο Derby d’Italia. Η αναμέτρηση στο Σαν Σίρο βλέπει τη νυν πρωταθλήτρια Ίντερ να προηγείται μιας ανανεωμένης Γιουβέντους με μόλις έναν βαθμό στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Επαναλαμβάνοντας μια αντιπαλότητα 123 ετών, οι δύο σύλλογοι με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία της Serie A συναντώνται ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο, με την Ίντερ να στοχεύει να διατηρήσει την πρόσφατη υπεροχή της έναντι των αιώνιων της αντιπάλων. Από το τέλος της αδυσώπητης κυριαρχίας της Γιουβέντους το 2021, οι Νερατζούρι έχουν στεφθεί δύο φορές πρωταθλητές της Serie A και έχουν νικήσει τη Γιούβε σε τίτλους Coppa Italia και Supercoppa.

Ερχόμενοι στη σύγκρουση της Κυριακής με τη Γιουβέντους, η Ίντερ έχασε μόνο ένα από τα 19 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη Serie A, μια αποτυχία έναντι της αντιπάλου της πόλης Μίλαν τον Σεπτέμβριο. Έκτοτε, έχουν σημειώσει πέντε συνεχόμενες νίκες, επιβεβαιώνοντας το προπύργιο τους στο Σαν Σίρο.

Πιο πρόσφατα, οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι σημείωσαν μια νίκη στο Champions League την τελευταία στιγμή επί της Γιουνγκ Μποϊς, μετά από μια ισοπαλία κατά την Μάντσεστερ Σίτι και μια νίκη με 4–0 επί του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, φέρνοντάς τους σε καλή θέση για να φτάσουν στους οκτώ κορυφαίους της Ευρώπης. ανταγωνισμός ελίτ.

Στη Serie A, η φόρμα της Ίντερ είναι εξίσου τρομερή, έχοντας υποστεί μόλις μία ήττα στους πρώτους 11 αγώνες της σεζόν. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, επικράτησαν με 1–0 της Ρόμα, χάρη στο αποφασιστικό τέρμα του αρχηγού Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Ιντζάγκι θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τα συνεχόμενα μηδέν στην άμυνα, αντιμετωπίζοντας μια μικρή αμυντική ταλάντευση νωρίτερα στην σεζόν.

Ωστόσο, παρά τη σταθερότητά της, η Ίντερ έχει δεχτεί κατά μέσο όρο ένα γκολ παραπάνω ανά παιχνίδι από τη Γιουβέντους, αναδεικνύοντας την περιοχή προς βελτίωση. Ωστόσο, το πρόσφατο ρεκόρ της Ίντερ εναντίον της Γιουβέντους εντός έδρας είναι πολλά υποσχόμενο, με τους Νερατζούρι να κερδίζουν δύο από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα στο Σαν Σίρο, ίσο με τον αριθμό των νικών που πέτυχαν στις προηγούμενες 11 αναμετρήσεις τους εναντίον των Μπιανκονέρι.

Μετά από μια περίοδο εγχώριας κυριαρχίας που έληξε, η Γιουβέντους κατάφερε μόλις δύο νίκες από τους τελευταίους έξι αγώνες της στη Serie A εναντίον της Ίντερ. Ωστόσο, οι Μπιανκονέρι ταξιδεύουν στο Μιλάνο ως η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, μια θέση που απόλαυσαν για τελευταία φορά μετά από οκτώ αγώνες το 2019, όταν συνέχισαν να διεκδικούν το Scudetto.

Μετά τη ισχνή νίκη με 1–0 του περασμένου Σαββατοκύριακου επί της Λάτσιο με 10 παίκτες, η Γιουβέντους βρίσκεται ξανά στην κούρσα του τίτλου. Ο σύλλογος του Τορίνο έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ πρωταθλήματος μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, με την τελευταία επιτυχία να τους οδηγεί για λίγο στη κορυφή της Serie A έως ότου ο πρώην προπονητής Αντόνιο Κόντε οδήγησε τη Νάπολι ξανά στην κορυφή.

Ο νέος προπονητής της Γιουβέντους Τιάγκο Μότα, πρώην σταρ της Ίντερ κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών του ημερών, αναμόρφωσε γρήγορα τη διάθεση σε μια ομάδα που αγωνιζόταν για σταθερότητα τα τελευταία χρόνια. Η εκτός έδρας φόρμα της Γιουβέντους ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αφού πήρε επτά πόντους από πιθανούς εννέα μετά από οκτώ προηγούμενα παιχνίδια χωρίς νίκη εκτόπς έδρας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι είναι η μόνη ομάδα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης που δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στα ταξίδια της αυτή τη σεζόν. Παρά την αποτυχία της Τρίτης στο UEFA Champions League, την ήττα με 1–0 από τη Στουτγάρδη, όπου η ομάδα της Bundesliga σκόραρε βαθιά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μότα θα επιστρέψει στη Serie A και σε μια δελεαστική μάχη μάνατζερ εναντίον του Ιντζάγκι.

Η Γιουβέντους έχει αποδειχθεί ανθεκτική στο πρωτάθλημα, και με μια πραγματική πιθανότητα να πάρει τίτλο, κατευθύνεται στο Derby d’Italia ανυπόμονα να επιβεβαιώσει την ιδιότητά της ως μεγάλης δύναμης στο Ιταλικό ποδόσφαιρο.

Βασικά στατιστικά στοιχεία

Η Ίντερ υπέστη τις περισσότερες ήττες της στη Serie A από τη Γιουβέντους (87), αντιπροσωπεύοντας το 13% όλων των απωλειών της στο πρωτάθλημα για τους Νερατζούρι. Ωστόσο, οι μπιανκονέρι έχουν πετύχει μόνο δύο νίκες στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων (δύο ισοπαλίες).

Η Γιουβέντους είναι αήττητη στα έξι από τα επτά τελευταία ματς της Serie A με την Ίντερ, όταν και οι δύο ομάδες ήταν στις τρεις πρώτες θέσεις στην αρχή μιας αγωνιστικής (από τρεις νίκες και ισοπαλίες), αλλά έχασαν την πιο πρόσφατη αναμέτρηση, 1–0, τον Φεβρουάριο.

Η Ίντερ κέρδισε δύο από τους τελευταίους τέσσερις αγώνες της στη Serie A εναντίον της Γιουβέντους στο Σαν Σίρο (1 ισοπαλία), η οποία αντιστοιχεί στα προηγούμενα 11 εντός έδρας αποτελέσματα εναντίον των Μπιανκονέρι (4 ισοπαλίες 5).

Η Γιουβέντους είναι η μόνη αήττητη ομάδα, η Ίντερ κέρδισε πέντε από τους τελευταίους επτά αγώνες πρωταθλήματος, αφού απέτυχε να κερδίσει τέσσερις από τους προηγούμενους πέντε

Η Ίντερ έχει χάσει μόνο ένα από τα 19 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη Serie A, με τη μοναδική ήττα να έρχεται από τη Μίλαν τον Σεπτέμβριο.

Η Γιουβέντους, ωστόσο, κέρδισε δύο από τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, αφού απέτυχε να κερδίσει σε καθένα από τα προηγούμενα οκτώ .

Οι Μπιανκονέρι είναι η μόνη ομάδα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης αυτή τη σεζόν που δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ εκτός έδρας.

Ντούσαν Βλάχοβιτς

Ο Βλάχοβιτς ήταν μια κρίσιμη φιγούρα για τη Γιουβέντους αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας πέντε γκολ στην κορυφαία Ιταλική κατηγορία αυτή τη σεζόν. Ο Σέρβος επιθετικός έχει πετύχει επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και θα είναι πρόθυμος να διευρύνει τον απολογισμό του σε αυτήν την πολυαναμενόμενη σύγκρουση με το Derby d’Italia. Η ικανότητά του να βρίσκει δίχτυα από μια ποικιλία καταστάσεων — είτε μέσω δυνατών κεφαλιών, μακρινών χτυπημάτων ή τελειωμάτων μέσα στο κουτί — τον καθιστά συνεχή απειλή για οποιαδήποτε άμυνα.

Παρά την εντυπωσιακή του φόρμα, ο Βλάχοβιτς δεν έχει ακόμη σκοράρει σε επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα στο Σαν Σίρο και η αναμέτρηση της Κυριακής παρέχει το τέλειο στάδιο για να μπορέσει να ανοίξει λογαριασμό. Με την έξυπνη κίνησή του, τη σωματική του ικανότητα και την ικανότητα να εκμεταλλεύεται σημαντικές στιγμές, ο Βλάχοβιτς θα είναι βασικός παίκτης που πρέπει να κάνει την διαφορά, καθώς προσπαθεί να οδηγήσει τη Γιουβέντους σε μια κρίσιμη νίκη επί των αντιπάλων της. Η μάχη του με την άμυνα της Ίντερ θα μπορούσε κάλλιστα να καθορίσει το αποτέλεσμα αυτής της έντονης αναμέτρησης.

Προγνωστικά Ίντερ vs Γιουβέντους

Δεδομένης της τρέχουσας φόρμας και των δύο ομάδων και της αμυντικής τους στιβαρότητας, αυτή η αναμέτρηση στο Σν Σίρο υπόσχεται να είναι μια σφιχτά αμφισβητούμενη μονομαχία. Το ισχυρό εντός έδρας ρεκόρ και η επιθετική ποιότητα της Ίντερ, με τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ να οδηγεί τη επιθετική γραμμή, την κάνει ελαφρώς ευνοημένη. Ωστόσο, η εντυπωσιακή εκτός έδρας φόρμα της Γιουβέντους και το αήττητο υπό τον Τιάγκο Μότα σημαίνει ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανή να απογοητεύσει τους γηπεδούχους και να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά λάθη.

Αναμένετε και από τις δύο ομάδες να δώσουν προτεραιότητα στην αμυντική οργάνωση, ενώ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις. Η ισοπαλία φαίνεται πιθανό αποτέλεσμα, με τις δύο πλευρές να θέλουν να αποφύγουν να χάσουν κρίσιμους βαθμούς στην κούρσα του τίτλου της Serie A.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
This is the most recent post.
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση