» » » » Ανοίγουν οι πόρτες του Arena!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Ανοίγουν οι πόρτες του Arena!
Η ιστορική στιγμή για τη Λάρισα έφτασε, καθώς την Τρίτη το AEL FC Arena ανοίγει τις πύλες του και η «βυσσινί» ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους της να δώσουν το «παρών» στη γιορτή αυτή.

Η Λάρισα αγωνίστηκε την Κυριακή για τελευταία φορά στο Αλκαζάρ, καθώς από εδώ και στο εξής θα αγωνίζεται στο νέο της γήπεδο. Αυτό θα συμβαίνει, καθώς αύριο το AEL FC Arena θα ανοίξει τις πύλες του σε μια τελετή, που θα συνοδευτεί από τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα. Σε αυτή η ΠΑΕ καλεί, με ανακοίνωσή της, όλο τον κόσμο των «βυσσινί» να δώσει το παρών σε μια ιστορική στιγμή για το σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Αύριο Τρίτη 23 Νοεμβρίου η ΑΕΛ ανοίγει τις πύλες του AEL FC ARENA και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας για να περάσουμε μαζί στη νέα εποχή, γιορτάζοντας την είσοδο στο νέο μας γήπεδο.

Στο opening & test event, που θα έχει ως επίκεντρο τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με special guests τους Δ. Τσακνή και Π. Μουζουράκη, θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι κάτοχοί τους θα έχουν το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στις αντίστοιχες θύρες με την επίδειξη της σχετικής κάρτας. Ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 11 & 12 του ΑΕΛ FC ARENA θα φιλοξενηθούν στην παρακείμενη θύρα 9 (κάτω διάζωμα), αφού στη βόρεια πτέρυγα θα στηθεί η σκηνή.

Η είσοδος για τους φιλάθλους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, θα γίνεται από την κεντρική νοτιοδυτική πύλη της εγκατάστασης, ενώ περιμετρικά του γηπέδου θα διατίθενται από pop-up καταστήματα αναμνηστικά της εκδήλωσης (t-shirt, κασκόλ, κονκάρδες).
Οι θύρες ανοίγουν στις 6μ.μ.
Ώρα προσέλευσης: 7μ.μ.

πηγή gazzetta.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση