» » » » » Οι Τούρκοι θέλουν να μπουν στο ελληνικό πρωτάθλημα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Ο ΟΠΑΠ έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα το μπάσκετ, δίνει… ψίχουλα σαν χορηγία στην Α1 και μοιάζει να ενδιαφέρεται μόνο για το ποδόσφαιρο. Κι αυτή την κατάσταση δείχνουν διατεθειμένοι να εκμεταλλευτούν οι Τούρκοι, που θέλουν να μπουν στην Ελλάδα και μέσω του αθλητισμού!
 

Ακούγεται αδιανόητο, όμως εδώ και μέρες συζητείται στην μπασκετική πιάτσα ότι ο ΕΣΑΚΕ είναι έτοιμος να συζητήσει με τις τουρκικές αερογραμμές. Ο βασικός χορηγός της Ευρωλίγκα έχει ρίξει τα δίκτυα του στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται τον επόμενο μήνα το θέμα να τεθεί σοβαρά επί τάπητος. Και κάπως έτσι να φτάσει στο σημείο το ελληνικό πρωτάθλημα να πάρει το όνομα μιας εταιρείας που έχει το όνομα της γειτονικής χώρας.

Οι Τούρκοι έχουν χρήμα και θέλουν να κυριαρχήσουν ακόμα και στην Ελλάδα και απ’ ό,τι φαίνεται το έδαφος είναι πρόσφορο. Και γιατί το οικονομικό πρόβλημα στο μπάσκετ – με εξαίρεση τον Παναθηναϊκός και τον Ολυμπιακό – είναι μεγάλο και γιατί η Πολιτεία δεν ενδιαφέρεται ειλικρινά για το άθλημα.

Πριν από λίγο καιρό, άλλωστε, τέθηκε θέμα να μπει χορηγός σε φανέλα μεγάλης ομάδας μια στοιχηματική εταιρεία, ενώ ήταν πρόθυμες να ακολουθήσουν κι άλλες ΚΑΕ. Κι αυτό ως αντίδραση στον ΟΠΑΠ, που νοιάζεται ελάχιστα για το μπάσκετ. Όμως το εγχείρημα δεν προχώρησε, δίχως αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται κάτι για το μέλλον.

Το θέμα, πάντως, με τους Τούρκους δεν είναι τόσο απλό, διότι υπάρχουν πολλοί υποστηριχτές της συνεργασίας, αν και εφόσον τα λεφτά είναι καλά…

πηγή www.superbasket.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση