» » » Στοματικό στον «αέρα»!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Στοματικό στον «αέρα»! Τι κι αν βγήκε στον αέρα του ραδιοφώνου για να σχολιάσει την πορεία των Μαϊάμι Χιτ; Ο Ντένις Ρόντμαν δεν σταμάτησε τις πρωινές του... δραστηριότητες με εκλεκτή κυρία.
Ο συνήθης ύποπτος Ντένις Ρόντμαν τηλεφώνησε το πρωί της Τρίτης σε ραδιοσταθμό του Μαϊάμι για να σχολιάσει τη φετινή πορεία των Χιτ. Πού το περίεργο; Ο Ντένις είχε και παρέα στο δωμάτιο του την Τερέζα, η οποία ήταν... απασχολημένη!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ακούγοντας τη φωνούλα της, αναρωτήθηκε ποια είναι και τι ακριβώς κάνουν. Το μυστήριο έλυσε η ίδια, η οποία αποκάλυψε το όνομά της και είπε ότι απλά... πίνουν καφέ. Ο Ρόντμαν από την άλλη φαινόταν να απολαμβάνει... τον «καφέ» που του πρόσφερε η εν λόγω κυρία, την ώρα που προσπαθούσε να μιλήσει για την τριπλέτα των Χιτ...



Ο παρουσιαστής φυσικά απηύδησε ακούγοντας περίεργους ήχους και με το παραλήρημα του Ρόντμαν, λέγοντάς του γελώντας: «αφού περνάς ευχάριστα το πρωινό σου, για ποιο λόγο με πήρες τηλέφωνο! Έχεις την Τερέζα εκεί, τι στο καλό με πήρες τηλέφωνο; Ντένις, ευχαριστούμε για τον χρόνο σου συνέχισε να κάνεις τη... δουλειά σου!»

Ακούστε το απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή:



πηγή gazzetta.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση