» » » » Ο Μουρίνιο ζήτησε τις αποβολές! (video)

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Η Ρεάλ πέρασε άνετα από το «Άμστερνταμ Αρίνα» κερδίζοντας με το ευρύ 4-0 τον Άγιαξ. Εκτός από τη νίκη, η «βασίλισσα» καθάρισε και από κάρτες, αφού Αλόνσο και Ράμος επεδίωξαν την αποβολή τους έπειτα από εντολή του Μουρίνιο. Παρέμβαση της Uefa για τις αποβολές.
Τσάμπι Αλόνσο και Σέρχιο Ράμος είχαν από μία κίτρινη κάρτα και από τη στιγμή που η πρόκριση είχε κριθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε εντολή οι παίκτες του να καθαρίσουν από κάρτες ενόψει των νοκ άουτ παιχνιδιών.


Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός έστειλε τον Γέρζι Ντούντεκ πίσω από το τέρμα του Κασίγιας για να μιλήσει με τον Ισπανό πορτιέρο, ώστε να μεταφέρει την εντολή με τις κάρτες.

Έτσι, ο Κασίγιας ειδοποίησε τους δύο συμπαίκτες του, οι οποίοι με τη σειρά τους επιδεικτικά πήραν δεύτερη κίτρινη κάρτα και κατά συνέπεια την άγουσα για τα αποδυτήρια, με τη Ρεάλ να τελειώνει τον αγώνα με εννιά παίκτες.

Ξεκίνησε έρευνα η Uefa

Εν τω μεταξύ, η Uefa αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, αφού θεωρεί ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο προέβη σε διακομώδιση του αθλήματος. Μάλιστα στις σκέψεις της είναι η τιμωρία των δύο ποδοσφαιριστών (Τσάμπι Αλόνσο-Σέρχιο Ράμος) με δύο αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσουν από το πρώτο νοκ-άουτ παιχνίδι της Ρεάλ.





πηγη tromaktiko.blogspot.com

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση