betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Σήμερα διεξάγεται στο Καμπ Νου μπροστά σε 98.000 θεατές το El Clasico ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης του Μουρίνιο που θεωρείτε το μεγαλύτερο ντέρμπι σε όλο τον κόσμο.
Από το 1929 σε 160 αναμετρήσεις η Ρεάλ μετράει 68 νίκες έναντι σε 62 νίκες της Μπαρτσελόνα ενώ 30 αγώνες έληξαν ισόπαλοι.
Η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από την Χέρκουλες τον Σεπτέμβριο μετρά 17 ματς αήττητη ,στα πρόσφατα ματς έχει μόνο νίκες ενώ στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την Αλμερία με 0-8. Ο Γκουαρντιόλα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 με τους Μέσσι, Πέδρο και Βίγια στην τριάδα της επίθεσης. Ο Μέσσι έχει 13 γκολ μέχρι τώρα , σκοράρει όμως για 9 συνεχόμενες εμφανίσεις και σε 8 παιχνίδια εναντίον της Ρεάλ έχει σκοράρει στα 7.  



Από την άλλη και η Ρεάλ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα με συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Champions League έχοντας μάλιστα δεχτεί μόνο 6 γκολ σε 12 αγώνες πρωταθλήματος δείχνοντας το δίδυμο Καρβάλιο και Πέπε να δένει αρκετά καλά. Η Ρεάλ με το Μουρίνιο στον πάγκο της είναι άλλη ομάδα δουλεύοντας αρκετά στην τακτική ,σήμερα θα πάει σε στο Καμπ Νου αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 19 νίκες 6 ισοπαλίες και καμία ήττα. Ούτε η Ρεάλ έχει προβλήματα απουσιών και θα παραταχθεί με 4-2-3-1 με τους Αλόνσο και Κεντίρα στα αμυντικά χαφ ώστε να περιορίσουν τους Τσάβι και Ινιέστα δημιουργώντας προβλήματα στην ανάπτυξη της Μπαρτσελόνας. Έχει αξία να δούμε την κόντρα των σταρ των δύο ομάδων Μέσσι και Ρονάλντο με τον δεύτερο να έχει πετύχει 14 γκολ έναντι 13 γκολ του Μέσσι αλλά και η κόντρα του Ντι Μαρία που είναι σε πολύ καλή κατάσταση με τον μπακ Αλβες ,θέλουμε να δούμε αν θα μπορέσει ο Αλβες να τον περιορίσει και αν θα μπορέσει να ανεβαίνει βοηθώντας στην επίθεση της ομάδας του. Ότι πρόταση και να κάνουμε σε αυτόν τον αγώνα είναι πολύ παρακινδυνευμένη αλλά πιστεύουμε ότι περισσότερη τύχη έχει το goal - goal αλλά και να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή οι Μέσσι και Ρονάλντο. Πιθανές ενδεκάδες Μπαρτσελόνα:Bάλντες, Πικέ, Πουγιόλ, Αλβες, Αμπιντάλ, Τσάβι, Ινιέστα, Μπούσκετς, Πέδρο, Μέσσι, Βίγια Ρεάλ Μαδ.:Κασίγιας, Πέπε, Καρβάλιο, Ράμος, Αρμπελόα, Κεντίρα, Αλόνσο, Οζίλ, Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Ηγκουαϊν

*Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
goal-goal - απόδοση 1.55
**M
έσσι Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή - απόδοση 1,90
***Ρονάλντο Νασοράρει οποιαδήποτε στιγμή - απόδοση
2,40

 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση