» » Tα... καλλιστεία του clasico!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Tα... καλλιστεία του clasico!

Το el clasico δεν είναι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και εκτός. Το gazzetta.gr κάνει διαγωνισμό ομορφιάς για δύο νυν και δύο πρώην συντρόφους παικτών της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ.
Σίγουρα το μεγάλο αστέρι της Ρεάλ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μέσος των Μαδριλένων κάθε λίγο και λιγάκι απασχολεί τους παπαράτσι με τις γκομενοδουλειές του, αλλά φαίνεται ότι βρήκε... λιμάνι στην Ιρίνα Σάικ. Πάντως, ο Ρονάλντο πάντα έκλεβε όμορφες καρδιές αφού κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη Νερέιδα Γκαγιάρδο, με τη σχέση τους να γίνεται... σίριαλ! Μάλιστα, η Νερέιδα για χάρη του φωτογραφήθηκε και με φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, την παράσταση κλέβει προς στιγμήν ο Κάρλες Πουγιόλ. Ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός έχει σχέση με τη νεαρή Μαλένα Κόστα και πλέον απασχολεί και τη σόουμπιζ, κάτι που κανείς δεν το περίμενε από τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα. Όμως, για τον Λιονέλ Μέσι παλαιότερα είχε ακουστεί πως κάτι «έπαιζε» με την εκθαμβωτική ξανθιά συμπατριώτισσά του Λουτσιάνα Σαλαζάρ. Η εν λόγω κυρία είχε κερδίσει πέρσι τη «Ροζ-χρυσή Μπάλα» (Golden Rose Ball) από την ισπανική εφημερίδα Sport.
Οι τέσσερις υποψήφιες είναι οι νυν:
Ιρίνα Σάικ
Μαλένα Κόστα
και οι πρώην:
Νερέιδα Γκαγιάρδο
Λουτσιάνα Σαλαζάρ

πηγη gazzetta.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση