» » » » Και πανέμορφη και έξυπνη!


Και πανέμορφη και έξυπνη!Ο Βαλερί Μποζίνοφ σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας, καθώς η Νικολέτα Λοζάνοβα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ο Βούλγαρος επιθετικός τόνισε πως μαγεύτηκε από την εξυπνάδα της.

Μοντέλο και... μυαλό είναι δύο έννοιες που δεν πάνε και τόσο μαζί. Ομως η Νικολέτα Λοζάνοβα πρέπει να αποτελεί εξαίρεση σύμφωνα με τα λεγόμενα του φορ της Πάρμα, Βαλερί Μποζίνοφ. Ο διεθνής άσος παραδέχτηκε πως έχει δεσμό με την συμπατριώτισσά του και πως σε λίγο καιρό θα γεννήσει το παιδί του.


Αυτό που μας έκανε έκπληξη είναι πως ο Μποζίνοφ ανέφερε πως δεν γοητεύτηκε από την ομορφιά της, αλλά με την εξυπνάδα της: «Οταν πρωτογνώρισα την Νικολέτα έμεινε άφωνος με την εξυπνάδα της. Είναι τόσο έξυπνη και ευφυής. Εκείνη τη στιγμή ήθελα μια γυναίκα να με αγαπά και εμφανίστηκε η Νικολέτα. Δεν την αγάπησα μόνο για την ομορφιά και την γοητεία της», ήταν τα λόγια του Βαλερί.
Για τη σχέση τους μίλησε και η Νικολέτα που... έπεσε στην αγκαλιά του βραχύσωμου ποδοσφαιριστή μόνο με ένα φιλί: «Απλά φιλιθήκαμε και αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον».

Δείτε τη Λοζάνοβα μέσω video...



πηγη gazzetta.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση