betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Στο Έμιρατς η Άρσεναλ υποδέχεται την Τσέλσι, τα ματς των δύο ομάδων την προηγούμενη αγωνιστική αναβλήθηκαν και προέρχονται από μια σχετική αγωνιστική απόχη και είναι άγνωστο πόσο θα τις επηρεάσει. Η γηπεδούχος έχασε εύκολα από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ την τελευταία αγωνιστική με κακή εμφάνιση και έπεσε από την κορυφή διακόπτοντας ένα σερί καλό εμφανίσεων. Εντός έδρας δεν έχει ισοπαλία αλλά 5 νίκες και 3 ήττες με 19 υπέρ και 10 κατά γκολ ενώ θα απουσιάσουν οι γνωστοί απόντες εδώ και καιρό Αλμούνια, Ντιαμπί, Βερμάλεν και Γκιμπς.

Η
Τσέλσι δεν είναι σε καλή κατάσταση αφού είναι 5 αγώνες χωρίς νίκη αν και στο τελευταίο παιχνίδι έδειξε βελτιωμένη χάνοντας πέναλτι στις καθυστερήσεις με την Τότεναμ , εκτός έδρας έχει ισορροπία με 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με 13 υπέρ και 8 κατά γκολ, για το σημερινό παιχνίδι επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Λάμπαρντ ενώ εκτός είναι οι επιθετικοί Άλεξ, Μπεναγιούν και ο Ζιρκόφ.

Η
Τσέλσι πιστεύουμε ότι είναι καλύτερη ομάδα με ποιοτικότερο υλικό και μπορεί σήμερα να πάρει την νίκη και να ανακάμψει από τις κακές εμφανίσεις της, θα ρισκάρουμε με το διπλό σε απόδοση 2,75 ενώ μπορεί να παιχτεί και στο ασιατικό level ball με απόδοση 2.05 με επιστροφή στην ισοπαλία, τέλος για σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή θα παίξουμε τον Ντιντιέ Ντρογκμπά με πολύ μικρό ποντάρισμα σε απόδοση 2,40.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση