» » » Η πιο καλή Γαυρίνα είναι αυτή!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα


Η πιο καλή Γαυρίνα είναι αυτή! (photos + video)Η εκρηκτική Πειραιώτισσα Κωνσταντίνα Ράμπια δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο από Ολυμπιακός. Απολαύστε την!
Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά, γι’ αυτό και υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, γέννημα-θρέμμα που λέμε. Σπούδασε υπάλληλος γραφείου στα ΤΕΙ, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα computers σε ιδιωτική σχολή.

Όταν ήταν μικρή δεν σκεφτόταν καθόλου το μόντελινγκ και έλεγε πως ήθελε να γίνει… πρωθυπουργός. Ευτυχώς που το ξανασκέφτηκε, καθώς δεν θα είχαμε την ευκαιρία να την καμαρώσουμε όπως την γέννησε η μαμά της.

Το 2006 δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό «Playmate», στον οποίο κατέκτησε τον τίτλο της «Super Star» και την αμέσως επόμενη χρονιά έκανε μία πολύ καυτή φωτογράφιση για το περιοδικό «Playboy».

Έκτοτε έχει να κάνει σέξι φωτογράφηση τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, προς απογοήτευση των φαν της. Η ίδια απορρίπτει όλες τις ανάλογες προτάσεις που της γίνονται και αφοσιώνεται στις επιδείξεις μόδας, καθώς αυτό είναι που την ενδιαφέρει πραγματικά.

πηγη gazzetta.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση