» » Βάστα, Σάσα, βάστα!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Βάστα, Σάσα, βάστα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Μετά τους Ταχτσίδη, Μανιάτη και Γκέντζογλου, τώρα η Σάσα Μπάστα είναι έτοιμη να τυλίξει και τον Μήτρογλου. Ο ποδοσφαιριστής έχει ξετρελαθεί μαζί της και της ασκεί πολύ στενό  μαρκάρισμα τον τελευταίο καιρό. Με αφορμή το νέο ειδύλλιο της σέξι τραγουδίστριας, ο sportdog σας την παρουσιάζει, με πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο.
Η Σάσα γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1987. Μπήκε από μικρή στα… βάσανα, καθώς στα 14 της ξεκίνησε την καριέρα της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης. Με λίγα λόγια ήταν το πρωί σχολείο και το βράδυ μπουζούκια!
Όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν εύκολο -με τέτοια ζωή που έκανε- να αφοσιωθεί στις τέχνες και στα γράμματα. Άλλωστε, σαν άλλη Άντζελα Δημητρίου, έχει δηλώσει πως έχει βγάλει το πανεπιστήμιο της ζωής…
Πάντως, εδώ που τα λέμε, είναι απορίας άξιο πως έχει καταφέρει να μάθει να παίζει οκτώ μουσικά όργανα (δικά της λόγια είναι αυτά).


«Ήμουν πολύ ξεπεταγμένη από πολύ μικρή και μου άρεσε να προκαλώ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα χαμηλοκάβαλο κολλητό κολάν, με το στρινγκ απέξω. Ήμουν πρώτο θρανίο και κάποια στιγμή συνειδητοποιώ ότι κανείς δεν λέει μάθημα. Δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα», έχει δηλώσει η Σάσα.
Στην Ξάνθη η Σάσα είναι μία σταρ και όλες οι τοπικές εφημερίδες γράφουν τα καλύτερα. Όμως, αποφάσισε να αφήσει την πόλη της και να μετακομίσει στην Αθήνα, ύστερα από παρότρυνση του επιχειρηματία Ηλία Ταληκριάδη:
«Ό,τι έχω γίνει το χρωστάω στον Ηλία. Με είδε όταν ήμουν 14 ½ χρονών να τρώω ένα παγωτό πύραυλο σε φάση που έψαχνε νέα πρόσωπα. Όταν του είπα ότι παίζω και οχτώ μουσικά όργανα, μου είπε ‘ΟΚ. Ξεκινάς’».
Λίγα χρόνια μετά μετακόμισε οικογενειακώς στην Αθήνα κι έπιασε δουλειά στο «Posidonio», κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Σύντομα οι προτάσεις για σέξι φωτογραφήσεις έπεσαν βροχή, η Σάσα έβγαλε τα ρούχα της και εμείς χαρήκαμε…
Κάπου παρακάτω έγινε το νέο κορίτσι του «ΟΛΑ» και σίγουρα το πιο ομιλητικό. Το βίντεο που τραγουδούσε ολόγυμνη πίσω από τη βιόλα της ονομάστηκε «Στροφή στην ποιότητα» και εκτίναξε τις μετοχές της στα ύψη. Ακολούθησε η συνεργασία της με τον Χάρη Ακριτίδη.
Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Σάσα έχει αδυναμία στους… ποδοσφαιριστές. Το εντυπωσιακό μοντέλο και τραγουδίστρια είχε δεσμό για περίπου έξι μήνες με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, όταν ήταν στην ΑΕΚ, και η σχέση τους ήταν επεισοδιακή.
Το ζευγάρι απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ. Αρχικά, είχαν πρωταγωνιστεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όταν το SMART που οδηγούσε ο Ταχτσίδης είχε συγκρουστεί με λεωφορείο στην Εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, ενώ μόλις χώρισαν ο ποδοσφαιριστής της έστελνε απειλητικά μηνύματα και χάραξε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της φράσεις υβριστικού περιεχομένου.
Η Σάσα τα είχε για μικρό διάστημα και με τον Γιάννη Μανιάτη, όταν ήταν στον Πανιώνιο, όμως το ειδύλλιό τους δεν κράτησε για πολύ καιρό. Φήμες την ήθελα να έχει κερδίσει την καρδιά και του Σάββα Γκέντζογλου (πάλι ΑΕΚ). Ύστερα από αυτές τις τρεις σχέσεις, είχε δηλώσει πως δεν θα έκανε ποτέ ξανά σχέση με ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, τελικά, δεν κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεσή της.
Μαθαίνουμε πως ο νέος έρωτας της Σάσας είναι ο Κώστας Μήτρογλου και πάλι από Νέα Σμύρνη! Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που αυτήν την περίοδο αγωνίζεται δανεικός στον Πανιώνιο, φέρεται να έχει βάλει στο μάτι την σέξι τραγουδίστρια. Οι δυο τους πάντως βρέθηκαν να διασκεδάζουν μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ανταλλάσσοντας κομπλιμέντα, βλέμματα και λουλούδια. Για το τι αντάλλαξαν μετά… δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

πηγη sportdog.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση