» » » » ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Στην Super League στην Θεσσαλονίκη ο Άρης υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, σε ένα κομβικό ματς για τις δύο ομάδες όπου χρειάζονται τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους. Ο Άρης προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1 μετά από 4 ανεπιτυχή ματς ενώ την Τρίτη υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι για τους 32 του Europa League. Ο Μιχαλήτσος επέλεξε τους 20 παρακάτω ποδοσφαιριστές για την αποστολή του που είναι οι: Βελλίδης, Χουάνμα,Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Φατί, Μενδρινός, Κόκε, Οριόλ, Πρίττας, Μπομπαντίγια, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Μίσελ, Πορτίγια, Ντανίλο, Τσεζνάουσκις και Καστίγιο.Εκτός αποστολής έμειναν οι Σηφάκης, Παπαζαχαρίας, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Αγτζίδης, Μπουγαίδης, Κασναφέρης, Αραβίδης. Κουλουχέρης και Αγγελούδης.

Κι αν η θέση του τερματοφύλακα είναι επόμενο να προβληματίζει τον Μιχαλήτσο φαίνεται να έχει καταλήξει στις υπόλοιπες θέσεις του 4-2-3-1 που προτίθεται να παρατάξει,οι Γκιάρο και Λαζαρίδης θα αποτελέσουνε και πάλι το κεντρικό δίδυμο με τον Βανγκέλι ως δεξί μπακ και τον Μίσελ ως αριστερό.Στο δίδυμο του άξονα των χαφ ο Πρίττας φαίνεται πως θα επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα αντί του Πορτίγια με παρτενέρ του τον Φατί ενώ προωθημένος μπροστά τους και σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Κόκε. Στα δεξιά του ο Νέτο και στα αριστερά λογικά ο Καστίγιο ενώ στην κορυφή της επίθεσης λογικά θα βρίσκεται ο Μπομπαντίγια κάτι που αν συμβεί θα ισοδυναμεί με το ντεμπούτο του Αργεντινού.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός προέρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες και θέλει την νίκη για να παραμείνει η διαφορά από τον Παναθηναϊκό στο +7 ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής. Αναστάτωση υπάρχει στου φιλοξενούμενούς με την τιμωρία του Μιραλάς που τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές αντί της μίας που περίμεναν έτσι ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι ο επικρατέστερος για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη εφόσον οι Πειραιώτες δεν δικαιωθούν με την έφεσή τους για την τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς. Στον Ολυμπιακό πάντως πιστεύουν πως εν τέλει ο Βέλγος θα παίξει.
Ως προς την πιθανή ενδεκάδα κόντρα στον Άρη ο Πάρντο θα είναι ο βασικός γκολκίπερ. Στην άμυνα δεξί μπακ θα είναι ο Τοροσίδης και αριστερό ο Ραούλ Μπράβο με τα δύο στόπερ να είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ.
Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μοντέστο, με τον Ιμπαγάσα να παίζει στο κέντρο, από την στιγμή που το πρόβλημά του δεν δείχνει σοβαρό. Αν δεν μπορέσει να ξεκινήσει ούτε ο Ιμπαγάσα το κενό του θα καλύψει ο Ντουντού. Δεξί χαφ θα ξεκινήσει ένας εκ των Ζαϊρί, Φετφατζίδη, αριστερό θα είναι ο Ριέρα και ο Φουστέρ θα είναι κρυφός κυνηγός. Αναμένουμε πολύ κλειστό παιχνίδι όπως τα περισσότερα των δύο ομάδων, ο Άρης εντός έδρας έχει 10 στα 11 under 2.5 ενώ ο Ολυμπιακός εκτός έδρας 8 στα 11 under 2.5.
Άρης - Ολυμπιακός under 2.5 με απόδοση 1,50.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση