» » » Το ντέρμπι της… χλιδής!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Το ντέρμπι της… χλιδής!Στην Ιστορία θα γραφτεί το ντέρμπι του Μάντσεστερ, καθώς σύμφωνα με την Wall Street Journal θα αποτελέσει το πιο ακριβό παιχνίδι όλων των εποχών σε όλα τα αθλήματα!
Το Σάββατο (12/02) θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι, σε ένα παιχνίδι που θα είναι το ακριβότερο στην Ιστορία όλων των αθλημάτων! Σύμφωνα με την εκτίμηση της Wall Street Journal οι παίκτες που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με εκείνους που θα κάτσουν στους πάγκους των δύο αντιπάλων κοστίζουν συνολικά 625 εκατ. ευρώ, στα οποία περιλαμβάνεται το κόστος απόκτησής τους και οι μισθοί τους. Για να συγκρίνετε τα μεγέθη τόσο περίπου κόστισε στη NASA η κατασκευή του διαστημικού τηλεσκόπιου Hubble, που τέθηκε σε τροχιά γύρω από τη γη το 1990!


Αντίστοιχα, το ακριβότερο παιχνίδι στο μπέισμπολ είναι εκείνο ανάμεσα στους Νιου Γιορκ Γιάνκις και τους Μπόστον Ρεντ Σοκς, που εκτιμάται περίπου στα 280 εκατ. ευρώ, ενώ στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο το ρεκόρ επιτεύχθηκε στην αναμέτρηση των Ντάλας Καουμπόις με τους Γουάσινγκτον Ρέντσκινς, με τους παίκτες των δύο ομάδων να τιμώνται στα 257 εκατ. ευρώ.

Ακόμη και όταν αναμετρήθηκαν οι δύο πλουσιότερες ομάδες στον πλανήτη, η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, το συγκεκριμένο κόστος δεν φτάνει στα επίπεδα του ντέρμπι του Μάντσεστερ, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ των «μπλαουγκράνα» προέρχεται από τις ακαδημίες τους και μόνο οι δαπάνες των Μαδριλένων πλησιάζουν εκείνες των αγγλικών ομάδων.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες μπορεί να είναι αυτό που θα καταγράψει το νέο ρεκόρ, όμως δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ… Όταν η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίσει την Τσέλσι αναμένεται το ρεκόρ να καταρριφθεί εκ νέου, καθώς το κόστος των δύο ομάδων να φτάνει τα 661 εκατ. ευρώ μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου…

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ο ακριβότερος παίκτης στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ, πάντα με βάση το κόστος της απόκτησής και όχι την τρέχουσα αξία του, είναι ο Ντίμιταρ Μπαρμπάτοφ με 36,5 εκατ. ευρώ, ενώ από την πλευρά της Σίτι είναι ο Εντίν Τζέκο με 32. Συνολικά οι ομάδες του Μάντσεστερ έχουν ξοδέψει για τις μεταγραφές των παικτών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ τους 465 εκατ. ευρώ…

πηγη gazzetta.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση