» » » «Δεν μιλάω με όσους πήγαν με τραβεστί!»

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα


«Δεν μιλάω με όσους πήγαν με τραβεστί!» Ο αποκλεισμός της Κορίνθιανς από τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στην «Τιμάο». Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί ο Ρονάλντο, στον οποίο τα χώνουν και πρώην παίκτες της ομάδας χλευάζοντάς τον για το συμβάν με τις τραβεστί!

Ο μεγάλος στόχος της Κορίνθιανς ήταν το Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά η ιστορική ομάδα της Βραζιλίας αποκλείστηκε από τα προκριματικά. Αυτός που πληρώνει τη νύφη συνήθως είναι το μεγάλο αστέρι και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά με τον Ρονάλντο.

Μετά τους οπαδούς σειρά πήρε ο Νέτο, σημαία της «Τιμάο» με την οποία είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα το 1990, ξεκίνησε μέσω του Twitter επίθεση στον Ρονάλντο χλευάζοντάς τον ακόμα και για τη ζωή του και το σκάνδαλο με τις τρεις τραβεστί.

«Δεν πήρα ποτέ τα λεφτά που πήρες εσύ, εγώ έπαιζα από αγάπη όπως και οι Σόκρατες, Ριβελίνο, Βιόλα και Καζαγκράντε» ανέφερε αρχικά ο Νέτο στην σελίδα του, για να απαντήσει ο Ρονάλντο:

«Δέχομαι την όποια κριτική για την αγωνιστική μου παρουσία. Αλλά δεν θα απαντήσω σε παλαίμαχους παίκτες που ζουν ακόμα από την ομάδα και περιμένουν πότε θα υπάρξει κάποια εκδήλωση για να βγουν στην επιφάνεια, και με τα λεγόμενά τους ευνοούν τη βία και να χτυπάνε τους άλλους», αναφερόμενος σε περιστατικό όπου ο Νέτο είχε χτυπήσει διαιτητή το 1991 επειδή τον είχε αποβάλει.

Ο Νέτο όμως, τα είχε πάρει άσχημα με τον Ρονάλντο και προχώρησε ακόμα περισσότερο χτυπώντας στην προσωπική ζωή του 34χρονου στράικερ. «Εγώ ήμουν πάντοτε έτοιμος να πεθάνω για την Κορίνθιανς, και όπως εσύ δεν μιλάς σε άτομα που χτυπάνε διαιτητή, έτσι κι εγώ δεν μιλάω σε άτομα που μπαίνουν σε μοτέλ με τρεις τραβεστί, η μία εκ των οποίων έχει πεθάνει από AIDS»!

πηγη gazzetta.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση