» » » » » Spot tips Παρασκευή 11 Μαρτίου Κερδίζει η Ίντερ.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Κλασσική Παρασκευή με Β Γερμανίας, Β Γαλλίας και πλέον Β Ολλανδίας.

##Καρλσρούη-Ντούισμπουργκ. Με τον νέο κόουτς η γηπεδούχος πήρε έναν βαθμό από την Μπόχουμ και φαίνεται ότι θα παλέψει για την σωτηρία, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

##Ομπερχάουζεν-Αουε. 16 από τα 25 ημίχρονα της γηπεδούχου έχουν λήξει ισόπαλα όπως και τα 15 στα 25 ημίχρονα της Άουε, έχει τύχη το Χ στο ημίχρονο.

##ΦΣΒ Φρανκφούρτης-Ινγκολστάντ. Δυνατή στην έδρας της η ΦΣΒ θέλει βαθμούς η Ινγκολστάντ, δύσκολο σε πρόβλεψη.

##Φόλενταμ-Βαλβάϊκ. Εκτός φόρμας η Φόλενταμ χωρίς νίκη για πέντε ματς, αντίθετα με την Βαλβάϊκ που έχει μία ήττα και 5 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα, σε καλή απόδοση το διπλό.


##Μανίσασπορ-Μπεσίκτας. Αδιάφορη η Μανίσασπορ, δύσκολα προλαβαίνει την έξοδο στην Ευρώπη η Μπεσίκτας. Περίεργο το προηγούμενο ματς της Μπεσίκτας μετά την ανακοίνωση των οπαδών της. Πιο ποιοτική ομάδα η Μπεσίκτας μπορεί να πάρει τι διπλό.

##Βαν-Γκρενόμπλ. Προτελευταία με την τελευταία, θα τους αφήσουμε να σκοτωθούν χωρίς να εμπλακούμε.

##Εβιάν-Κλερμόν. Πάτησε κορυφή η Εβιάν ισοβαθμώντας με τις Λε Μαν και Αζαξιό, στην μέση της βαθμολογίας η Κλερμόν, ουσιαστικά αδιάφορη, την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτει η Εβιαν, μπορεί να σκοράρει και να πάρει την νίκη.

##Ιστρ-Σεντάν. Αδιάφορες βαθμολογικά στην μέση περίπου του βαθμολογικού πίνακα, 9 στα 13 Χ στο ημίχρονο η Ιστρ, 7 στα 13 η Σεντάν έχοντας παράλληλα εκτός έδρας ρεκόρ 1-8-4, θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο.

##Λαβάλ-Ανζέ. Αήττητη εντός η Λαβάλ με ρεκόρ 7-6-0 με άμυνα γρανίτη με παθητικό μόνο 4 γκολ στα 13 ματς, έχει το προβάδισμα.

##Ναντ-Αζαξιό. Καλή αμυντικά η Ναντ, 20 στα 26 under 2.5 ενώ η Αζαξιό 16 στα 26 under 2,5 συνολικά στο πρωτάθλημα, θα προτείνουμε το under 2.5.

##Χάβρη-Μπουλόν. 2 βαθμούς πίσω από τους 3 πρωτοπόρους η Χάβρη, αν καταφέρει να διασπάσει την άμυνα της Μπουλόν που έχει δεχτεί μόνο 21 γκολ μπορεί να πάρει την νίκη στην έδρα της που έχει χάσει μία μόνο φορά.

##Κολωνία-Αννόβερο. Στην Τρίτη θέση το Αννόβερο, στην 11η η γηπεδούχος με 4 βαθμούς διαφορά από την γραμμή του υποβιβασμού, σε καλή φόρμα και οι δύο ομάδες, δύσκολο σε πρόβλεψη.

##Μπρέσια-Ίντερ. Σε πολύ καλή κατάσταση η Ίντερ με μία ήττα από την Γιουβέντους στα 6 πρόσφατα, μπορεί να πάρει την νίκη απέναντι στην μέτρια Μπρέσια, πριν τον αγώνα με την Μπάγερν για το Champions League.

##Ουτρέχτη-Γκρονινγκέν. Από 6 συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχεται η Ουτρέχτη, αδύναμη εκτός έδρας η φιλοξενούμενη. Καλές επιθετικές γραμμές διαθέτουν και οι δύο μπορούν να σκοράρουν και να επιβεβαιωθεί το goal-goal.

##Ρεν-Μαρσέϊγ. Ντέρμπι κορυφής στην Γαλλία, καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει ώστε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις, δεν θα πάρουμε θέση.

##Μπέϊρα Μαρ.-Πάκος Φερέϊρα. Αδιάφορη η γηπεδούχος, στην 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Europa League. 15 στα 22 under 2,5 η Μπέϊρα Μαρ, 14 στα 22 under 2,5 συνολικά, τον πρώτο λόγο το under 2.5.



About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση