betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Μπέρμιγχαμ-Μπόλτον. Αγώνας για το κύπελλο Αγγλίας, νοκ άουτ σε περίπτωση ισοπαλίας γίνεται επαναληπτικός στην έδρας της Μπόλτον. Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει η Μπόλτον αφού είναι καλύτερη ομάδα ενώ η γηπεδούχος έχει το μυαλό της στην σωτηρία.
##Ρετζίνα -Τριεστίνα. 11 στα 15 under 2.5 η Ρετζίνα εντός έδρας ενώ αντίστοιχα 9 στα 15 under 2.5 εκτός έδρας η Τριεστίνα.
##Βολφσμπουργκ-Νυρεμβέργη. Αντίθετες φόρμες για τις δύο αντιπάλους, μία νίκη στα 6 πρόσφατα η γηπεδούχος, 5 νίκες και μία ισοπαλία στα ίδια ματς για την Νυρεμβέργη. Δεν παίζεται ο άσσος με τίποτα.
##Κάϊζερλαουτερν-Φράϊμπουργκ. Θέλει την νίκη η Κάϊζερλαουτερν για να ανέβει βαθμολογικά, καλή ομάδα η Φράϊμπουργκ, δεν θα πάρουνε θέση.
##Μπάγερν-Αμβούργο. Καμία αξία στον άσσο της Μπάγερν, αφού η άμυνα της δέχεται γκολ για πλάκα, το over 2.5 όμως μπορεί να παιχτεί.
##Σάλκε-Αϊντραχτ. Ούτε σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει αξία στον άσσο, δεν σκοράρουν οι δύο σημερινοί αντίπαλοι, στα 6 τελευταία η Σάλκε έχει πετύχει 3 γκολ ενώ η φιλοξενούμενη Αϊντραχτ κανένα, θα πάμε με το under 2.5.
##Χοφενχάϊμ-Ντόρτμουντ. Ασταμάτητη η Ντόρτμουντ, χωρίς νίκη για 4 ματς η γηπεδούχος.
##Νότιγχαμ-Ντονκάστερ. 11 στα 18 goal-goal εντός έδρας η Νότιγχαμ , 12 στα 18 goal-goal εντός έδρας η Ντονκάστερ, έχει τύχη το goal-goal.
##Νόργουϊτς-Μπρίστολ Σίτι. Σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ και οι δύο ομάδες, 13 στα 18 goal-goal η γηπεδούχος, 10 στα 18 αντίστοιχα η Μπρίστολ Σίτι.
##Πιτέρμπορο-Καρλάϊλ. Τι άλλο από over 2.5 στα παιχνίδια της Πιτερμπόρο όπου εντός έδρας έχει μόνο ένα under 2.5 σε 18 ματς.
##Νορθάμπτον-Μακλσφίλντ. Από 6 συνεχόμενα goal-goal προέρχεται η Νορθάμπτον, goal-goal κάνει και η Μακλσφίντ, θα προτείνουμε το goal-goal.
##Αλμερία-Ατλέτικο Μαδρίτης. Ανάσα για την Αλμερία η νίκη επί της Χέρκουλες, καλή εμφάνιση για την Ατλέτικο στο ματς με την Βιγιαρεάλ, καλές επιθέσεις και οι δύο ομάδες έχει τύχη το over 2.5
##Μάντσεστερ Γιουν. - Αρσεναλ. Παιχνίδι για την φάση των 8 του κυπέλλου, ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη της Premier, δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.
##Βέρντερ Βρέμης- Γκλαντμπάχ
. Νίκη ψυχολογίας για την Βέρντερ εκτός έδρας επί της Φράϊμπουργκ, είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να συνεχίσει με νίκη. Άσσος για την Βέρντερ.
##Ηρακλής-Παναθηναϊκός. Δύσκολα θα κινδυνεύσει ο Ηρακλής έχοντας 7 βαθμούς διαφορά από την γραμμή του υποβιβασμού, από κακές εμφανίσεις προέρχεται ο Παναθηναϊκός μετά το ντέρμπι και αν δεν βελτιωθεί τα πράγματα θα είναι δύσκολα για αυτόν.

##Χέρακλες-Εξέλσιορ
. Πολύ καλή έδρα η γηπεδούχος με ρεκόρ 7-4-1, κάκιστη εκτός έδρας η Εξέλσιορ χωρίς νίκη με ρεκόρ 0-2-10, δεν θα επιλέξουμε με σημεία αλλά θα πάμε με τα πολλά γκολ αφού σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ.
##Άρλε-Λοριάν. Έχει υποβιβαστεί η Αρλε έχοντας συνολικό ρεκόρ 1-8-17, δύσκολα τα καταφέρνει εκτός έδρας η Λοριάν για αυτό το λόγο δεν θα την εμπιστευθούμε.
##Λανς-Τουλούζ. Εκτός φόρμας και οι δύο ομάδες, χωρίς νίκη η Λάνς, μία νίκη και 5 ήττες η Τουλούζ στα 6 πρόσφατα.
##Νις-Οσέρ. Σκοράρουν με αρκετή δυσκολία, 20 στα 26 under 2.5 η γηπεδούχος, 18 στα 26 under 2.5 η Οσέρ. Θα προτείνουμε τα λίγα γκολ.
##Σεντ Ετίεν-Μπρέστ. Σε κακή κατάσταση τόσο η Σεντ Ετίεν όσο και η Μπρεστ που παράλληλα έχει αγωνιστικά προβλήματα με απουσίες.
##Ριο Αβε-Σπόρτινγκ Λις. Καμία εμπιστοσύνη στην Σπόρτινγκ.
##Ρόντα-Αλκμααρ. Αήττητη εντός έδρας η Ρόντα με πολλές ισοπαλίες όμως, αλλοπρόσαλλη ομάδα η Αλκμάαρ .No Bet.
##Γκένκ-Βέστερλο. Εύκολα σκοράρουν, 11 στα 14 over 2.5 η Γκενκ , 8 στα 14 εκτός έδρας η Βέστερλο, θα προτείνουμε το over 2.5
##Λόκερεν-Λιρς. Ευάλωτες αμυντικά δεχόμενες το γκολ πολύ εύκολα, προέρχονται από 5 συνεχόμενα goal-goal.
##Ρεάλ Μαδρίτης-Χέρκουλες. Θα διατηρήσει το απόλυτο εντός έδρας η Ρεάλ, μπορεί να παιχτεί και με ένα ή δύο γκολ διαφορά.
##Τσεζένα-Γιουβέντους. Δεν μπορεί να παιχτεί διπλό η Γιουβέντους αφού προβληματίζει με την απόδοση της αλλά και την σταθερότητα της.
##Γκιμαράες- Σετουμπάλ. Πολλά προβλήματα απουσιών για την Γκιμαράες, με τον νέο κόουτς η Σετουμπάλ μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
##Σαραγόσα-Βαλένθια. Δεν ξέρουμε πως μπορεί να αντιδράσει η Βαλένθια μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League, θα παλέψει για το αποτέλεσμα η Σαραγόσα έχοντας ανάγκη για βαθμούς, δεν θα πάρουμε θέση.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση