» » » » » » » Spot tips Σάββατο 02 Απριλίου. Goal-goal στο Παρί Σεν Ζερμέν-Λοριάν(Β μέρος)

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Γάνδη-Κλαμπ Μπρίζ. Έναρξη των Πλέϊ Οφ , καλές επιθετικές γραμμές μπορούν να σκοράρουν και να ανοίξει το σκορ.

##Ρεάλ Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χίχον. Μπορεί να κρατήσει το απόλυτο εντός έδρας η Ρεάλ, κακή επιθετικά η Χιχόν δύσκολα θα μπορέσει να σκοράρει, οπότε το no-goal μπορεί να αποτελέσει μία καλή επιλογή.

##Μπρέσια-Μπολόνια. Καλές σχέσεις έχουν οι  δύο ομάδες, αδιάφορη η Μπολόνια για αυτό το λόγο η απόδοση του άσσου είναι τόση χαμηλή, μάλλον θα κερδίσει η γηπεδούχος.


##Αρσεναλ-Μπλάκμπερν. Επιστρέφουν πολλοί βασικοί παίκτες της Άρσεναλ δύσκολα θα κάνει και άλλη μία γκέλα αφού η Μπλάκμπερν είναι αδύναμη ομάδα, από 1,30 και άνω παίζεται ο άσσος.

##Αούστρια Βιέννης-Καπφενμπέργκ. Αναμένεται εύκολο απόγευμα για την  Αούστρια.

##Νέουσταντ-Βάκερ. Δεν βγαίνει άκρη.

##Στουρμ Γκρατς-Ραπίντ Βιέννης. Καμία ομάδα δεν ήταν σε καλή κατάσταση πριν την διακοπή, 11 στα 13 under 2.5 εντός έδρας η Στουρμ 10 στα 13 under 2.5 εκτός η φιλοξενούμενη, under 2.5  σε αυτό το ματς.

##Χοφενχάϊμ-Αμβούργο. Δεύτερο ματς με τον νέο κόουτς το Αμβούργο όπου θα αγωνιστεί πάλι επιθετικά, άρα τα πολλά γκολ έχουν τύχη.

##Τβέντε-Αϊντχόφεν. Ντέρμπι ανάμεσα στους δύο πρώτους της βαθμολογίας με την Αίντχόφεν να προηγείται ένα βαθμό, δεν χωρούν προτάσεις σε τέτοια ματς.

##Αρλε-Μονακό. Καίγεται η Μονακό για τους βαθμούς αλλά η Αρλε παλεύει όλα τα ματς παίζοντας για το γόητρο, καμία εμπιστοσύνη στην Μονακό.

##Λιλ-Καέν. 4 βαθμούς άρα από την δεύτερη θέση έχει η Λιλ η οποία κερδίζει στα τελευταία ματς με αρκετή τύχη, λόγω των καλών επιθέσεων και των δύο έχουν τύχη τα πολλά γκολ.

##Νανσί-Μπορντό. Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε κανένα σημείο.

##Παρί Σεν Ζερμέν-Λοριάν. Πολύ καλή επιθετικά η γηπεδούχος Παρί που σκοράρει άνετα, παίζει την κόντρα η Λοριάν που μπορεί να σκοράρει, άρα το goal-goal έχει σημαντική τύχη.

##Ρεν-Οσερ. Αντίθετους στόχους, η Ρεν να τερματίσει στην πρώτη τριάδα, η Οσερ να μην τερματίσει στην τελευταία τριάδα και υποβιβαστεί. 10 στα 14 under 2.5 αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας έχουν οι δύο ομάδες, έχει τύχη το under 2.5.

##Σοσο-Μπρέστ. Ισοβαθμούν στην 11η και 12η θέση με 35 βαθμούς, το προβάδισμα το έχει η έδρα.

##Τουλούζ-Μονπελίε. Σφικτές αμυντικά, 11 στα 14 under 2.5 εντός έδρας  η Τουλούζ, 9 στα 14 under 2.5 αντίστοιχα εκτός έδρας η Μονπελίε, εκτός από το under 2.5  τύχη έχει και το no-goal.

##Ακαδέμικα-Πορτιμονένσε. Αν δεν κερδίσει η Ακαδέμικα θα έχει πρόβλημα, σε καλή κατάσταση πριν την διακοπή η φιλοξενούμενη, δεν θα έχει εύκολο έργο η Ακαδέμικα.

##Βίλεμ-Ρόντα. Τρύπια άμυνα η Βίλεμ έχει δεχτεί 75 γκολ σε 28 ματς, ανοίγει τα σκορ της η Ρόντα, έχει 11 στα 14 over 2.5 εκτός έδρας, θα προτείνουμε το over 2.5.

##Ντε Γκρααφστσαπ-Μπρέντα. Σε κάκιστη φόρμα η Μπρέντα με 5 ήττες στα 6 πιο πρόσφατα, εκτός έδρας έχει μία μόνο νίκη, θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα.

##Χερενφέν-Εξέλσιορ. Εκτός έδρας η Εξέλσιορ δεν τα καταφέρνει έχει ρεκόρ 0-2-11 με γκολ 7-28, μπορεί να κερδίσει η Χερενφέιν αλλά δεν υπάρχει αξία στις αποδόσεις του άσσου.

##Χετάφε-Βαλένθια. Αν είναι λίγο σοβαρή η Βαλένθια δεν θα χάσει την 4η θέση, σήμερα οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν και να επιβεβαιώσουν το goal-goal.

##Μίλαν-Ίντερ. Ντέρμπι κορυφής αλλά και του Μιλάνου, τις δύο ομάδες τις χωρίζουν μόνο 2 βαθμούς με την Μίλαν να προηγείτε, έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Ιντερ και παρόλο που την Τρίτη έχει αγώνα με την Σάλκε θα της δώσουμε το προβάδισμα να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

##Φέγενορντ-Αλκμααρ. Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες πριν την διακοπή, θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δεν θα πάρουμε θέση.

##Μπεϊρα Μαρ-Μπράγκα. Αδιάφορη η γηπεδούχος, κυνηγά την τρίτη θέση η Μπράγκα, έστω και δύσκολα μπορεί να κάνει το διπλό.

##Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα. Στην τρίτη θέση η Βιγιαρεάλ με ρεκόρ εντός έδρας 11-3-1 και γκολ 29-9, δεν θα έχει εύκολο έργο η Μπαρτσελόνα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση