» » » » » » Spot tips Σάββατο 02 Απριλίου. Σε καλή κατάσταση η Τσέλσι μπορεί να κάνει το διπλό(Α μέρος)

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Γκρόϊτερ Φιρτ.-Ντούισμπουργκ. Δύσκολα θα προλάβουν την άνοδο, όπως δύσκολα ανοίγουν τα σκορ τους, τα λίγα γκολ έχουν τύχη.

##Φορτούνα Ντις.-Αουε. Περίεργο ματς, δεν βγαίνει άκρη.

##Ινβερνές-Σέλτικ. Θα πάρει την νίκη μάλλον η Σέλτικ, αλλά θέλουμε την απόδοση πάνω από 1,35.

##Γουεστ Χαμ-Μάντσεστερ Γίουν. Καλή ομάδα η Γουέστ Χαμ θα δυσκολευτεί η πρωτοπόρος που στα τελευταία ματς δεν πατάει καλά, ενώ την Τετάρτη αγωνίζεται με την Τσέλσι για το Champions League.


##Λιντς-Νότιγχαμ. Ντέρμπι για τα Πλεϊ Οφ, ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, πριν την διακοπή καμία δεν ήταν σε καλή κατάσταση, δεν μπορείς να το ακουμπήσεις.

##Χαλ-Μιλγουολ. Υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών, τα λίγα γκολ έχουν τύχη αφού η Χαλ εντός έδρας έχει 17 στα 19 under 2.5.

##Σίβασπορ-Μπεσίκτας. Δεν βγαίνει άκρη με την Μπεσίκτας, ίσως το goal-goal μπορεί να είναι μία επιλογή.

##Βέρντερ Βρέμης-Στουτγάρδη. Θέλουν και οι δύο βαθμούς αφού κινδυνεύουν, πριν την διακοπή είχαν θετικά αποτελέσματα, τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

##Καϊζερλάουτερν-Λεβερκούζεν. Πολύ καλή εκτός έδρας η Λεβερκούζεν με ρεκόρ 9-3-1 και 28-13 γκολ.

##Μάϊντζ-Φράϊμπουργκ. Καλύτερη εκτός έδρας η γηπεδούχος παρά εντός, σχετικά αδιάφορη η Φράϊμπουργκ, δεν βγαίνει άκρη.

##Μπάγερν-Γκλαντμπαχ. Καμία εμπιστοσύνη στην Μπάγερν, ουραγός η Γκλαντμπαχ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό, ανοικτό ματς με πολλά γκολ θα προτείνουμε το over 2.5.

##Nτόρτμουντ-Αννόβερο. Δύο γκέλες για την πρωτοπόρο πριν την διακοπή, πολύ δυνατή αμυντικά η Ντόρτμουντ με παθητικό 16 γκολ σε 27 ματς, το no-goal μπορεί να είναι μία επιλογή.

##Γουεστ Μπρομ-Λίβερπουλ. Ο Ροϊ Χόγκσον θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ που απολύθηκε πριν 3 μήνες, από την αρχή της χρονιάς δεν πατάει καλά η Λίβερπουλ δεν μπορεί να προταθεί.

##Γουιγκαν-Τότεναμ. Καίγεται για τους βαθμούς η ουραγός Γουίγκαν, ιστορικό ματς για την Τότεναμ την Τρίτη με την Ρεάλ για το Champions League, δεν θα πάρουμε θέση.

##Εβερτον-Άστον Βίλλα. Σχετικά αδιάφορη η Έβερτον, πολλά προβλήματα κυρίως εξωαγωνιστικά για την φιλοξενούμενη, μεγάλο no bet.

##Μπέρμιγχαμ-Μπόλτον. Μάλλον αδιάφορη η Μπόλτον που σκέφτεται τον ημιτελικό κυπέλλου, θέλει βαθμούς η γηπεδούχος αφού βρίσκεται στις θέσεις υποβιβασμού, θα δώσουμε ένα προβάδισμα στην έδρα.

##Νίουκαστλ-Γουλβς. Αδύναμη εκτός έδρας η Γούλβς με ρεκόρ 2-2-11 με γκολ 11-27, δεν βγαίνει άκρη.

##Στόουκ-Τσέλσι. Σε καλή κατάσταση η Τσέλσι μπορεί να κάνει το διπλό αλλά και να παιχτεί αλλά σε αποδόσεις από 1,75 και άνω.

##Μίντλεσμπρο-Λέστερ. Καλύτερη ομάδα η Λέστερ μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

##Εξετερ-Ντάγκεναμ. Σκοράρουν εύκολα και οι δύο, μπορεί να προταθεί το goal-goal.

##Σάουθεντ-Ολντερσοτ. 14 στα 19 goal-goal η γηπεδούχος εντός έδρας, 13 στα 19 goal-goal εκτός έδρας η Ολντερσοτ, έχει τύχη να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

##Βασιλεία-Ξαμάξ. Αναμένεται εύκολη νίκη για την Βασιλεία με μεγάλο σκορ και θα προτείνουμε το over 2.5.

##Γκρασχόπερς-Μπελιντσόνα. Αλλαγή κόουτς για την φιλοξενούμενη δεν μπορεί να παιχτεί ο άσσος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση