» » » » » » Spot tips Παρασκευή 08 Απριλίου. Μπαρτσελόνα Β – Γρανάδα over 2.5.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Αουγκσμπούργκ-Γκρόϊτερ Φιρτ. Σταθερά στην 2η θέση η γηπεδούχος, είναι αήττητη 8 ματς, στην 4η θέση η Γκρόϊτερ μία ήττα στα πιο πρόσφατα, δεν θα πάρουμε θέση.

##Ντούισμπουργκ-Ααχεν. Αδιάφορες λίγο πάνω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα, goal-goal κάνει συνήθως η Ααχεν έχει 23 σε 28 παιχνίδια, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

##Οσναμπρικ-Μπίλεφελντ. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον αφού η Μπίλεφελντ έχει ουσιαστικά υποβιβαστεί, θα πάμε με την έδρα και το κίνητρο.

##Τσβολε-Χελμοντ. Καλή ομάδα η Χέλμοντ μπορεί να απειλήσει την πρωτοπόρο Τσβόλε, δεν υπάρχει αξία στον άσσο.


##Στάμπαεκ-Βαλερέγκα. Συνήλθε η Στάμπαεκ από την επτάρα στην πρεμιέρα και κέρδισε την Ρόζενμποργκ, 2 στα 2 η Βαλερένγκα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, η φιλοξενούμενη μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

##Ανζέ-Μετς. Αδιάφορη η Ανζέ στην μέση της βαθμολογίας, κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού χρειάζεται τους βαθμούς, δεν θα πάρουμε θέση.

##Γκρενόμπλ-Ρεμς. Στην τελευταία 20η θέση η γηπεδούχος, στην 16 η θέση η Ρεμς, χρειάζονται τους βαθμούς, έχουν δύο από τις χειρότερες άμυνες, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

##Ιστρ-Λε Μαν. Είναι στο κόλπο ανόδου η Ιστρ αλλά πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει, στην 3η θέση η Λε Μαν παρότι είναι 6 ματς χωρίς νίκη, πρέπει κάποια στιγμή να συνέλθει η Λε Μαν και να κερδίσει, μπορεί να το κάνει σήμερα.

##Κλερμον-Τρουά. Πολλά no-goal έχει η Τρουά 21 στα 29 συνολικά και 14 στα 15 εκτός έδρας,  θα πάμε με το no-goal.

##Μπουλόν-Βαν. Στην 6η θέση η Μπουλόν αλλά απέχει μόνο δύο βαθμούς από την κορυφή, προτελευταία η Βαν, είναι εκτός φόρμας με μία μόνο νίκη στα 6 τελευταία, δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.

##Νιμ-Χάβρη. Χρειάζονται τους βαθμούς και οι δύο για διαφορετικό στόχο, κλειστά ματς κάνουν και οι δύο ομάδες, 23 στα 29 under 2.5 η Νιμ, 20 στα 29 under 2.5 η Χάβρη, πρώτη τύχη το under 2.5.

##Ντιζόν-Λαβαλ. Στην 4η θέση η Ντιζόν και στο κόλπο της ανόδου, σε καλή κατάσταση στα τελευταία ματς, κάκιστη εκτός έδρας η Λαβάλ με μία νίκη σε 14 ματς έχοντας πετύχει 6 γκολ, θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα.

##Σατορού-Ναντ. Απέχουν μόλις 6 και 5 βαθμούς αντίστοιχα από τον υποβιβασμό και χρειάζονται τους βαθμούς, άλλη μία κακή εμφάνιση έκανε η Ναντ την προηγούμενη αγωνιστική και λογικά ηττήθηκε, τα 2-3 σύνολο γκολ είναι αρκετά πιθανά.

##Σεντάν-Εβιάν. Δυνατή εντός έδρας η Σεντάν με εντός έδρας ρεκόρ 8-5-1 με γκολ 26-7, η Εβιάν παρότι είναι πρωτοπόρος στα τελευταία ματς δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, θα δώσουμε προβάδισμα στην Σεντάν.

##Εμεν-Αλμερέ. Μεγάλα σκορ κάνουν και οι δύο, 10 στα 14 over 2.5 εντός έδρας η Εμεν, 11 στα 14 over 2.5 εκτός έδρας η Αλμερέ, τα πολλά γκολ έχουν σημαντική τύχη.

##Λίρς-Μαλίν. Ματς για το ένα από τα δύο γκρουπ των Πλέϊ Οφ, μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, καλύτερη ομάδα η Μαλίν μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

##Αίντραχτ Φρανκ-Βέρντερ Βρέμης. Μία θέση και ένας βαθμός χωρίζουν τις δύο ομάδες που κινδυνεύουν βαθμολογικά, σε λίγο καλύτερη κατάσταση η Βέρντερ έχει ένα μικρό προβάδισμα.

##Μακλσφίλντ-Ακρινγκτον.11 ισοπαλίες εκτός έδρας η φιλοξενούμενη Ουάσινγκτον σε 19 ματς, είναι καλύτερη ομάδα η Ουάσινγκτον και σε καλή φόρμα, μπορεί να κάνει το διπλό.

##Εμπόλι-Νοβάρα. Χ στο 1,80, δεν θα πάρουμε.

##Αλκμααρ-Μπρεντα. Στόχος η 4η θέση για την Αλκμάαρ αλλά σε τόσο χαμηλές τιμές δεν μπορεί να παιχτεί.

##Μπαρτσελόνα Β-Γρανάδα. Σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ και οι αντίπαλοι, τόσο το goal-goal όσο και το over 2.5 είναι οι προτάσεις μας.

##Μαρίτιμο-Νασιονάλ Μαδ. Κακή εκτός έδρας η Νασιονάλ εκτός έδρας με 2 νίκες σε 12 ματς, 9 στα 12 under 2.5 εντός έδρας η Μαρίτιμο 7 στα 12 under 2.5 η Νασιονάλ εκτός έδρας, δεν βγαίνει άκρη

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση