» » » » » » Spot tips Σάββατο 09 Απριλίου. Θα βρει τον τρόπο να κερδίσει η Μάντσεστερ Γίουν.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Μόναχο 1860-Κότμπους. Αδιάφορο ματς, μπορεί να πάει οπουδήποτε, τα πολλά γκολ ίσως έχουν τύχη.

##Ομπερχάουζεν-Φορτούνα Ντις. Σε κακή κατάσταση η Ομπερχάουζεν βρισκόμενη στις θέσεις υποβιβασμού, την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με 22 γκολ σε 28 ματς, κακή εκτός έδρας η Φορτούνα με ρεκόρ 2-2-10 έχοντας πετύχει μόνο 10 γκολ σε αυτά τα ματς, δύσκολα θα σκοράρουν οπότε θα πάμε με το under 2.5.

##Γουλβς-Έβερτον. Αδιάφορη η Έβερτον στην 7η θέση, καίγεται για νίκη η Γουλβς βρισκόμενη στην προτελευταία θέση, διαθέτει καλή έδρα έχει σήμερα το προβάδισμα.

##Πανθρακικός-Παναιτωλικός. Αναμένεται κλειστό ματς όπως τα περισσότερα παιχνίδια των δύο ομάδων, 11 στα 14 under 2.5  ο γηπεδούχος, 13 στα 14 under 2.5 ο Παναιτωλικός εκτός έδρας, τα λίγα γκολ τον πρώτο λόγο.


##Serie B. Έχουν ξεκινήσει τα γνωστά σε αυτή την κατηγορία όπως κάθε χρόνο, δεν θα πάρουμε θέση σε κανένα ματς, δεν γνωρίζουμε ποιο παιχνίδι είναι στημένο ή όχι.

##Αμβούργο-Ντόρτμουντ. Αλλοπρόσαλλή ομάδα το Αμβούργο μία τρώει 6 γκολ και την άλλη βάζει 6 γκολ, μέτριες εμφανίσεις κάνει το τελευταίο διάστημα η Ντόρτμουντ σημάδι ότι μάλλον έχει χαλαρώσει από την μεγάλη διαφορά, μπορεί να γίνει ανοικτό ματς με πολλά γκολ.

##Αννόβερο-Μαϊντζ. Πολύ καλές ομάδες, στην 4η και 5η θέση βρίσκονται με 6 βαθμούς διαφορά, πολύ δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.

##Νυρεμβέργη-Μπάγερν. Καμία εμπιστοσύνη στην Μπάγερν, καλή ομάδα η Νυρεμβέργη που κυνηγά την έξοδο της στην Ευρώπη, θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα.

##Σάλκε-Βολφσμπουργκ. Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Σάλκε επί της Ίντερ για το Champions League με 2-5, η φιλοξενούμενη χρειάζεται βαθμούς για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις ήταν βελτιωμένη στο τελευταίο ματς παρότι δεν κέρδισε, δεν θα πάρουμε θέση.

##Φράϊμπουργκ-Χοφενχαϊμ. Αδιάφορες λίγο πάνω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα, εκτός φόρμας και οι δύο ομάδες, δεν βγαίνει άκρη.

##Μάντσεστερ Γίουν.-Φούλαμ. Μεγάλη ανατροπή για την πρωτοπόρο Μάντσεστερ στο προηγούμενο ματς ενώ και μεσοβδόμαδα κέρδισε με 0-1 την Τσέλσι για το Champions League, σε καλή κατάσταση η Φούλαμ που είναι αδιάφορη ακριβώς στην μέση της βαθμολογίας, εξαιρετική παράδοση για την Μάντσεστερ που έχει 16 σερί άσσους, μπορεί να βρει τον τρόπο να πάρει την νίκη.

##Μπλάκμπερν-Μπέρμιγχαμ. 34 βαθμούς έχουν και οι δύο ομάδες 2 πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, δεν βγαίνει άκρη.

##Μπόλτον-Γουέστ Χαμ. Αδιάφορη η Μπόλτον, καίγεται η Γουέστ Χαμ για βαθμούς, θα της δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μπόλτον.

##Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρομ. Αντίθετες φόρμες έχουν οι δύο ομάδες, 0-1-5 με 3-14 γκολ η Σάντερλαντ, 2-4-0 με 12-9 η φιλοξενούμενη Γουέστ Μπρομ, υπάρχει αξία στο διπλό.

##Τότεναμ-Στόουκ. Απογοήτευση για την Τότεναμ στο Champions League πολύ δύσκολα θα συνεχίσει, θέλει κάποιους βαθμούς η Στόουκ ακόμα όπου δύσκολα θα κινδυνεύσει.

##Τσέλσι-Γουίγκαν. Δύσκολα θα μπορέσει να πιάσει την πρώτη θέση η Τσέλσι, ουραγός η Γουίγκαν, δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για την Τσέλσι.

##Γουότφορντ-Χαλ. Αδιάφορο ματς.

##Ιπσουϊτς-Κρίσταλ Πάλας. Μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς η φιλοξενούμενη αλλά πώς να την εμπιστευθείς όταν εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-3-15 με 13-41 γκολ.

##Μιλγουόλ-Λιντς. Μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών.

##Νότιγχαμ-Ρέντινγκ. Στην 6η θέση η Ρέντινγκ, στην 7η θέση η Νότιγχαμ με 3 βαθμούς διαφορά, διεκδικούν την είσοδο στα Πλέϊ Οφ, μία ήττα εντός έδρας η Νότιγχαμ σε 19 ματς είναι εκτός φόρμας όμως χωρίς νίκη στα 6 πρόσφατα, θα μείνουμε μακριά.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση