» » » » » » Spot tips Σάββατο 09 Απριλίου. Έχει το προβάδισμα για νίκη Τενερίφη.(Β μέρος)

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Πόρτσμουθ-Πρέστον. Αδιάφορη η γηπεδούχος, μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει η Πρέστον που είναι βελτιωμένη τελευταία.

##Σέφιλντ Γιουν-Μιντλεσμπρο. Ότι ισχύει για την Πρέστον ισχύει για την Σέφιλντ, θα της δώσουμε προβάδισμα για την νίκη.

##Σκάνθορπ-ΚΠΡ. Τελευταίος με τον πρώτο, χαμηλό το διπλό δεν έχει στοιχηματική αξία.

##Μίλτον Κεϊνς Ντονς-Καρλάϊλ. Αδιάφορη η φιλοξενούμενη, χρειάζεται την νίκη η Μίλτον για να εξασφαλίσει τα Πλέϊ Οφ, είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να πάρει την νίκη.


##Χαντερσφίλντ-Πιτέρμπορο. Θα άλλη μία φόρα πολλά γκολ σε ματς της Πιτέρμπορο.

##Σάλτσμπουργκ-Λίντσερ. Δεν πατάει καλά τελευταία η Σάλτσμπουργκ όμως την ουραγό Λίντσερ μπορεί να την κερδίσει, κάτω από 1,40 δεν μπορεί να παιχτεί ο άσσος, αξία υπάρχει στα λίγα γκολ.

##Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση η Ρεάλ μετά το 4-0 επί της Τότεναμ, δυσκολεύετε στην έδρα της Μπιλμπάο, ανοικτά αγωνίζεται η Μπιλμπάο, αναμένουμε ανοικτό ματς με πολλά γκολ και θα πάμε με το over 2.5.

##Τενερίφη-Ουέσκα. Νέο κόουτς για τη Τενερίφη που χρειάζεται άμεσα βαθμούς έχει το προβάδισμα να πάρει την νίκη.

##Ίντερ-Κιέβο. Χάλια και οι δύο ομάδες, θλίψη προκάλεσε η εμφάνιση της Ίντερ με την Σάλκε όπου δέχτηκε 5 γκολ, δεν γίνεται να παιχτεί ο άσσος, τα πολλά γκολ έχουν τύχη λόγω του ανοικτού παιχνιδιού της Ίντερ.

##Στουτγάρδη-Καϊζερλαουτερν. Ακριβώς πάνω από τις θέσεις υποβιβασμού βρίσκονται οι σημερινοί αντίπαλοι, δεν θα πάρουμε θέση.

##Βαλανσίεν-Νανσί. Απέχουν λίγους βαθμούς από τον υποβιβασμό και χρειάζονται βαθμούς που ίσως τις κάνει επιφυλακτικές. Αναμένουμε κλειστό ματς με λίγα γκολ.

##Καέν-Παρί Σεν Ζερμέν. Μέτρια απόδοση είχαν και οι δύο στα τελευταία ματς, δύσκολο σε πρόβλεψή, το μοίρασμα των βαθμών έχει πιθανότητες.

##Λοριάν-Σοσό. Πολύ δυνατή εντός έδρα η Λοριάν, μπορεί να το εκμεταλλευτεί σήμερα και να πάρει νίκη.

##Μονακό-Λιλ. Κινδυνεύει η Μονακό και αν δεν βελτιωθεί θα έχει σημαντικό πρόβλημα, η Λιλ δείχνει να αντέχει στην κορυφή δείχνοντας σταθερότητα, θα προτείνουμε το διπλό.

##Μπορντό-Αρλέ. Δεν αξίζει που βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία η Αρλέ αλλά παλεύει όλα τα ματς, δεν υπάρχει αξία στο άσσο σε τόσο χαμηλές τιμές.

##Οσερ-Σεντ Ετίεν. Αδιάφορη και εκτός φόρμας η Σεντ Ετίεν, το παλεύει η Οσερ ώστε να σωθεί, ένα μικρό προβάδισμα το έχει η έδρα.

##Ντε Χάαγκ-Φίτεσε. Σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ και οι δύο ομάδες, το goal-goal η επιλογή μας.

##Μπαρτσελόνα-Αλμερία. Εύκολη νίκη για την Μπαρτσελόνα.

##Ουντινέζε-Ρόμα. Κακές εμφανίσεις έκαναν στο προηγούμενο ματς, έχουν καλές επιθετικές γραμμές μπορούν να σκοράρουν και οι δύο και να επιβεβαιωθεί το goal-goal.

##Βίλεμ-Χέρακλες. Μεγάλα σκορ κάνουν,11 στα 14 over 2.5 εντός έδρας η Βίλεμ, 11 στα 15 over 2.5 εκτός έδρας η Χέρακλες, goal-goal η καλύτερη επιλογή.

##Μπρεστ-Ρεν. Χωρίς νίκη για 5 ματς η Μπρεστ για 3 ματς η Ρεν, καμία αδιάφορη, η ισοπαλία έχει τύχη.

##Μαγιόρκα-Σεβίλλη. Αρκετά ανεβασμένη η Σεβίλλη στα τελευταία ματς παίρνει τα αποτελέσματα θα δυσκολευτεί στην δυνατή έδρα της Μαγιόρκα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση