» » » » » » Spot tips Κυριακή 10 Απριλίου. Μπορεί να αντιδράσει και να πάρει την νίκη η Αϊντχόφεν.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Γιουβέντους-Τζένοα. Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Γιουβέντους επί της Ρόμα με 0-2, δεν πατάει καλά τελευταία η Τζένοα που είναι αδιάφορη, μπορεί να πάρει την νίκη Γιουβέντους.

##Αουε-Καρλσρούη. Δύσκολα θα προλάβει τα Πλεϊ Οφ ανόδου η Αούε, δεν είναι σε καλή κατάσταση στα τελευταία ματς, θέλει βαθμούς η φιλοξενούμενη ώστε να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά τέτοια έδρα πώς να την κοντράρεις.

##Ούνιον Βερολίνου-ΦΣΒ Φρανκφούρτης. Μέτριες ομάδες χωρίς προφανή στόχο, μένουμε μακριά.


##Πάντερμπορν-Ινγκολσταντ. Χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και οι δύο, σε καλύτερη κατάσταση η φιλοξενούμενη με 4 νίκες και μία ισοπαλία στα 5 τελευταία, θα πάμε με το goal-goal αφού μπορούν να σκοράρουν και οι δύο.

##Μπλακπούλ-Άρσεναλ. Επιθετικές ομάδες χωρίς να δίνουν έμφαση στην άμυνα, τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο και μάλλον τον τελευταίο. 1 μόνο under 2.5 εντός έδρας η Μπλακπούλ.

##Αγιαξ-Γκρονινγκεν. Αλλοπρόσαλλες ομάδες δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε καμία, μπορεί να πάει οπουδήποτε.

##Ουτρέχτη-Φέγενορντ. Από 2 ήττες προέρχονται και οι δύο, η Ουτρέχτη είναι καλύτερη ομάδα και με την βοήθεια της έδρας μπορεί να πάρει την νίκη.

##Τβέντε-Ρόντα. Βαριά ήττα για την πρωτοπόρο Τβέντε στην Ευρώπη από την Βιγιαρεάλ, δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσει, καλές επιθέσεις έχουν θα πάμε με το over 2.5.

##Κάλιαρι-Μπρέσια. Τόσα χαμηλά η ισοπαλία δεν παίζεται.

##Λάτσιο-Πάρμα. Προηγήθηκε 0-2 και 2-3 αλλά στο τέλος έχασε με 4-3 από την Νάπολι η Λάτσιο, ήττα και για την Πάρμα από την αδύναμη Μπάρι, σήμερα η Πάρμα έχει νέο κόουτς, δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.

##Μπάρι –Κατάνια. Από μεγάλες νίκες προέρχονται και οι δύο ομάδες, δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία η Μπάρι, χωρίς νίκη εκτός έδρας η Κατάνια με ρεκόρ 0-4-11, 11 στα 15 under 2.5 η Μπάρι εντός έδρας, 10 στα 15 under 2.5 εκτός έδρας η Κατάνια, κλειστό ματς με λίγα γκολ.

##Μπολόνια-Νάπολι. Ισχυρό κίνητρο για την Νάπολι που είναι μόλις 3 βαθμούς μακριά από την κορυφή, αδιάφορη η Μπολόνια, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο για την νίκη στην Νάπολι.

##Παλέρμο-Τσεζένα. Κακά αποτελέσματα για το Παλέρμο στα τελευταία παιχνίδια, αλλαγή προπονητή με τον Ρόσι να επανέρχεται μετά από ένα μήνα, θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα.

##Σαμπντόρια-Λέτσε. Στο 2,30 η ισοπαλία που υπό προϋποθέσεις βολεύονται, δεν υπάρχει αξία.

##Γκλαντμπάχ-Κολωνία. Τελευταίες προσπάθειες για την Γκλάντμπαχ να σωθεί, κάκιστη εκτός έδρας η Κολωνία με ρεκόρ 1-3-10, θα πάμε με το κίνητρο και την έδρα.

##Γιούνγκ Μποϊς-Βασιλεία. Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο, μόνο το over 2.5 ή το goal-goal θα προτείνουμε.

##Αϊντχόφεν-Χερενφέν. Μετά την ήττα από την Τβέντε που την έριξε στην 2 η θέση έχασε εύκολα και από την Μπενφίκα για το Europa League, σήμερα όμως μπορεί να αντιδράσει και να πάρει την νίκη απέναντι εκτός έδρας Χερενφέν.

##Αστον Βίλλα-Νίουκαστλ. Έχασαν οι ομάδες που βρίσκονται κάτω από την Αστον Βίλλα και πήρε μία μικρή ανάσα, αδιάφορη η φιλοξενούμενη που έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, προβάδισμα στον άσσο.

##Μαρσέϊγ-Τουλούζ. Σε καλή κατάσταση δείχνει η Μαρσέϊγ που έστω και δύσκολα κερδίζει και μένει κοντά στην κορυφή, μέτρια ομάδα η Τουλούζ που έχει μία μόνο νίκη στα 6 πρόσφατα, μπορεί την νίκη η Μαρσεϊγ αλλά δεν υπάρχει αξία στον άσσο.

##Μονπελίε-Νις. Θέλουν βαθμούς για διαφορετικό λόγο η Μονπελίε για να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη, η Νις για να εξασφαλίσει την παραμονή, πιθανό μοίρασμα βαθμών με λίγα γκολ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση