» » » » » » Spot tips Κυριακή 10 Απριλίου. Σημαντικό παιχνίδι για την Μάλαγα που πρέπει να κερδίσει.(Β μέρος)

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Μάλαγα-Λα Κορούνια. Για άλλη μία φόρα προδόθηκε από την άμυνα της η Μάλαγα και στο 8ο λεπτό έχανε 2-0, νίκη για την Λα Κορούνια την προηγούμενη αγωνιστική, σημαντικό παιχνίδι για την Μάλαγα που πρέπει να κερδίσει, θα ρισκάρουμε και θα προτείνουμε τον άσσο.

##Σανταντερ-Λεβάντε. Σχετικά αδιάφορες και οι δύο, αήττητη για 6 ματς η φιλοξενούμενη Λεβάντε, δεν θα πάρουμε θέση.

##Σπόρτινγκ Χιχόν-Οσασούνα. Ισόβαθμες με 6 βαθμούς διαφορά από την γραμμή του υποβιβασμού, σε καλή κατάσταση και οι δύο με σερί θετικών αποτελεσμάτων, δεν θα χαλαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας.


##Χέρκουλες-Εσπανίολ. Πήρε μία ανάσα η Χέρκουλες με την νίκη επί της Σοσιεδάδ, κακή εμφάνιση και ήττα για την Εσπανίολ και πλέον κινδυνεύει η 7 θέση, αναμένουμε ανοικτό ματς, 11 στα 14 over 2.5 η Χέρκουλες, 10 στα 15 over 2.5 η Εσπανίολ, θα πάμε με το over 2,5.

##Λεβερκούζεν-Σαν Πάουλι. Αντίθετες φόρμες, 6 ματς χωρίς νίκη η Σαν Πάουλι έχοντας σκοράρει μόνο 2 γκολ σε αυτά τα ματς, το no-goal αποκτά αξία αφού δύσκολα θα σκοράρει η φιλοξενούμενη.

##Άρης-Ολυμπιακός Βόλου. Ντέρμπι για την είσοδο στα Πλεϊ Οφ, χωρίς την βασική αμυντική τετράδα ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Άρης με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του έχει πλεονέκτημα αφού γνωρίζει πολύ καλά την φιλοξενούμενη ομάδα, άσσος για τον Άρη.

##Ατρόμητος-Ολυμπιακός. Μονόπλευρο ενδιαφέρον, θέλει τους βαθμούς ο Ατρόμητος θα παλέψει για τον βαθμό.

##Ηρακλής-ΠΑΟΚ. Ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αναμένεται κλειστό παιχνίδι όπου θα κριθεί στο γκολ, άρα τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, θα προτείνουμε το under 2.5.

##Καβάλα-Ξάνθη. Μάλλον αδιάφορο ματς αφού πολύ δύσκολα θα προλάβει τα Πλεί Οφ η Καβάλα ενώ η Ξάνθη έχει σωθεί και μαθηματικά, η Καβάλα είναι καλή ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Ξάνθη και να πάρει την νίκη.

##Κέρκυρα-Εργοτέλης. Από 5 συνεχείς ήττες προέρχεται η Κέρκυρα και λογικά κινδυνεύει άμεσα, ο Εργοτέλης έχει δείξει ότι δεν χαρίζεται σε κανένα, πολύ χαμηλά ο άσσος δεν υπάρχει αξία.

##Λάρισα-ΑΕΚ. Προβληματικές ομάδες και οι δύο, μόνο μαθηματικές ελπίδες να σωθεί η Λάρισα, μπορεί να ανοίξει το ματς και να έχει πολλά γκολ με το over 2.5 να προσφέρεται σε καλές τιμές.

##Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης. Αναμένεται να σοβαρευτεί ο Παναθηναϊκός και να πάρει την νίκη, ο Αστέρας έχει κάποιες απουσίες βασικών παικτών του αλλά εκτός αυτού δείχνει ότι δεν μπορεί να πάρει κάτι θετικό.

##Πανιώνιος-Πανσερραϊκός. Ένα βαθμό θέλει ο Πανιώνιος για και την μαθηματική εξασφάλιση, ελεύθερα παίζει ό Πανσερραϊκός, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το goal-goal.

##Γαλατασαραϊ-Τραμπζονσπορ. Κεκλεισμένων των θυρών, σε άθλια κατάσταση η γηπεδούχος Γαλατά, εξαιρετική η Τραμοζονσπορ δίκαια βρίσκεται στην κορυφή, δεν πιστεύουμε ότι η Γαλατά θέλει να πάρει το πρωτάθλημα η μισητή Φενέρμπαχτσε, με πονηριά και ρίσκο θα πάμε με το διπλό.

##Ατλέτικο Μαδρίτης-Σοσιεδάδ. Αντίθετες  φόρμες, μία ισοπαλία και 5 ήττες στα 6 πρόσφατα η Σοσιεδάδ που εκτός έδρας έχει 14 στα 15 over 2.5, θα πάμε με τον άσσο της Ατλέτικο αλλά και το over 2.5 αφού και η Ατλέτικο στα τελευταία ματς σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ.

##Λυών–Λανς. Αυτοκτόνησε στα 2 τελευταία ματς η Λυών ισοφαρίστηκε  και στα δύο στις καθυστερήσεις, αδύναμη η Λανς θέλει να βαθμούς άμεσα για να αποφύγει τον υποβιβασμό δύσκολα όμως θα καταφέρει να πάρει κάτι από την Λυών, άσσος.

##Βαλένθια-Βιγιαρεάλ. Στην 3ή θέση η γηπεδούχος στην 4η η Βιγιαρεάλ, δυνατό ματς και απρόβλεπτο δεν θα πάρουμε θέση.

##Ναβαλ-Μπενφίκα. Δεν χάνει την δεύτερη θέση η Μπενφίκα, έχει ρίξει όλο το βάρος της στην Ευρώπη και ενδέχεται να παίξει με αρκετές αλλαγές σήμερα, θα την κοντράρουμε σήμερα και θα προτείνουμε το 1Χ της Ναβάλ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση