» » » » » » Spot tips Τρίτη 19 Απριλίου. Πολλά γκολ στο Ζυρίχη - Γίουνγκ Μπόϊς.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Ζυρίχη-Γίουνγκ Μπόϊς. Σε καλή κατάσταση και οι δύο, μετά την γκέλα της Βασιλείας πλησίασαν και άλλο στην κορυφή, στο -3 η Ζυρίχη στο -10 η φιλοξενούμενη, οι δύο αμάδες σκοράρουν με άνεση και θα προτείνουμε το over 2.5 αλλά και το goal-goal.

##Μπελιντσόνα-Σιόν. Χρειάζονται τους βαθμούς και οι δύο, η Σιόν να παραμείνει στην 4η θέση και η γηπεδούχος να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις και να εξασφαλίσει την παραμονή της. Κλειστά ματς κάνει η Σιόν έχοντας 21 στα 28 under 2.5, θα πάμε με τα λίγα γκολ.


##Νις – Λιλ. Ημιτελικός του κυπέλλου, η Λιλ δείχνει να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στον πρωταθλητισμό έχοντας δύο κακά αποτελέσματα, σφικτή ομάδα η Νις που έχει σαν στόχο το κύπελλο, πολύ δύσκολα σε κάθε πρόβλεψη, τα λίγα γκολ ίσως έχουν τύχη.

##Νίουκαστλ-Μάντσεστερ Γιουν. Στο +6 βρίσκεται η Νίουκαστλ από την γραμμή του υποβιβασμού αλλά πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει, και η Μάντσεστερ έχει 6 βαθμούς διαφορά από την 2η Άρσεναλ, αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου η Μάντσεστερ η οποία σήμερα έχει τον πρώτο λόγο να πάρει την νίκη.

##Μπέρνλι-Μίντλεσμπρο. Αδιάφορο ματς, μπορεί να γίνει παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και να μπουν πολλά γκολ.

##Τρανμιρ-Νοτς Κάουντι. Κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού η Νοτς Κάουντι, είναι σε άθλια κατάσταση με 6 συνεχείς νίκες, είναι σχετικά άνετη η Τρανμιρ, δεν θα πάρουμε θέση.

##Μπράντφορντ-Μπέρτον. Καίγονται και οι δύο αφού βρίσκονται στο +3 η Μπέρτον και στο +6 η Μπράντφορντ από τις θέσεις του υποβιβασμού, δυνατή στην έδρα της η γηπεδούχος σε αντίθεση με τις εκτός έδρας επιδόσεις της Μπέρτον, θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα.

##Ρόμα-Ίντερ. Ημιτελικός κυπέλλου, είναι ο πρώτο αγώνας όπου μετρά το εκτός έδρας γκολ, από ήττες προέρχονται και οι δύο, δείχνοντας να μην σε πολύ καλή κατάσταση, είναι μία διέξοδος το κύπελλο και για τους δύο, καλές επιθέσεις με σαφής αμυντικά προβλήματα έχουν και οι δύο αντίπαλοι, τα πολλά γκολ έχουν τύχη όπως να σκοράρουν και οι δύο και να επιβεβαιωθεί το goal-goal.

##Νταντί Γιουν. – Ρέϊντζερς. Πέρασε προσωρινά στην κορυφή η Ρέϊντζερς αφού έχει αγώνα παραπάνω από την Σέλτικ, πολύ καλή εντός έδρας η Νταντί με ρεκόρ 10-1-4 ενώ είναι σε φόρμα μία ήττα και 5 νίκες στα 6 πρόσφατα, δεν θα είναι εύκολο το διπλό για την Ρέϊντζερς και θα μείνουμε μακριά.

##Ιντερνασιοναλ-Έμελεκ. Ισοπαλία για πρόκριση θέλει η Ιντερνασιονάλ ή νίκη για την πρώτη θέση, μόνο νίκη η Εμελεκ αφού η Τζακουάρες παίζει με την αδύναμη Βίλστερμαν.

##Χορχε Βίλστερμαν-Τζακουάρες. Νίκη ή ήττα της Έμελεκ θέλει η Τζαουάρες για να προκριθεί, αδύναμη η Βίλστερμαν μπορεί την νίκη η Τζακουάρες.

##Λιμπερταδ-Σαν Λουϊς. Η Λιμπερταδ είναι σίγουρα πρώτη στον όμιλο, η Σαν Λούϊς θέλει νίκη και μη νίκη της Ντεπορτίβο Σαν Μάρτιν, δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις της Λιμπερταδ και θα μείνουμε μακριά.

##Ντεπορτίβο Σαν Μάρτιν-Ονσε Κάλντας. Μόνο νίκη θέλει η φιλοξενούμενη Ονσε Κάλντας, νίκη ή ισοπαλία και μη νίκη της Σαν Λούϊς θέλει η Σαν Μάρτιν, και εδώ θα μείνουμε μακριά.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση