» » » » » » » Spot tips Τετάρτη 20 Απριλίου. Πολλά γκολ στο Μίλαν – Παλέρμο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Γκάζιαντεσπορ-Μπεσίκτας. Μεγάλο προβάδισμα έχει η Μπεσίκτας μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, δεν πείθει με την απόδοση της και μπορούμε να την εμπιστευτούμε για δεύτερη φορά.

##Γκρασχόπερς-Σεν Γκάλεν. Τελευταία η Σεν Γκάλεν, προτελευταία η Γκρασχόπερς, άρα καίγονται για τους βαθμούς της νίκης, θα μείνουμε μακριά.

##Λουκέρνη-Τουν. Αδιάφορες και οι δύο ομάδες, δεν βγαίνει άκρη.

##Ξαμάξ-Βασιλεία. Από δύο ισοπαλίες προέρχεται η πρωτοπόρος Βασιλεία και έχει δώσει της ευκαιρία στην Ζυρίχη με την χθεσινή της νίκη να την φτάσει στους 58 βαθμούς. Σε κακή κατάσταση η Ξαμάξ που παραμένει αυτή την στιγμή οριακά στην κατηγορία, θα πάμε με το διπλό της Βασιλείας.


##Ααλμποργκ-Νόρντζελαντ. 3 βαθμοί χωρίζουν τοις δύο ομάδες, πήρε μία ανάσα η γηπεδούχος με την νίκη την προηγούμενη αγωνιστική αλλά παραμένει ουραγός, θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα.

##Γάνδη-Αντερλέχτ. Έδειξε χαρακτήρα η Αντερλέχτ και κέρδισε την Γκένκ και επέστρεψε στην κορυφή, σκοράρουν με σχετική άνεση και οι δύο, οπότε το goal-goal έχει τύχη.

##Γκενκ-Κλάμπ Μπρίζ. Δύσκολο ματς όπου δεν μπορεί να γίνει πρόταση.

##Κίλμαρνοκ-Σέλτικ. Κέρδισε πάλι χτες η Ρέϊντζερς και έχει ασκήσει μεγάλη πίεση στην Σέλτικ όπου σήμερα είναι αναγκασμένη να κερδίσει, δεν πατάει καλά εντός έδρας η Κιλμάρνοκ και η Σέλτικ μπορεί να κάνει μία εύκολη νίκη.

##Τότεναμ-Άρσεναλ. Ντέρμπι του Λονδίνου, μετά την νέα γκέλα της Άρσεναλ η Μάντσεστερ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο, δύσκολο σε πρόβλεψη ίσως τύχη έχουν τα πολλά γκολ αφού διαθέτουν καλές επιθετικές γραμμές.

##Τσέλσι-Μπέρμιγχαμ. 7 βαθμούς στα 3 τελευταία έχει η Μπέρμιγχαμ, ξεφεύγοντας 5 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού, μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων, νίκη για την Τσέλσι.

##Ανζε-Παρί Σεν Ζερμέν. Ημιτελικός του κυπέλλου, μονό αγώνας με παράταση και πέναλτι, η Λιλ περιμένει τον νικητή στον τελικό, η Παρί είναι καλύτερη ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη και την πρόκριση.

##Μίλαν-Παλέρμο. Πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση, αναμένεται ανοικτό ματς με πολλά γκολ, θα προτείνουμε το over 2.5.

##Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Τελικός κυπέλλου, ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και το 2ο ματς από τα 4 που θα παίξουν, δεν θα κάνουμε καμία σε ένα τέτοιο παιχνίδι, θα το απολαύσουμε χωρίς ποντάρισμα.

##Μπενφίκα-Πόρτο. Επαναληπτικός ημιτελικός του κυπέλλου, στο πρώτο ματς η Μπενφίκα πήρε προβάδισμα με 2-0, η Μπενφίκα θέλει το κύπελλο και στο προηγούμενο ματς έπαιξε με αναπληρωματικούς, παρόλα αυτά η Πόρτο είναι πολύ καλή ομάδα με αυτοματισμούς και δεν μπορούμε να την κοντράρουμε.

##Κολο Κόλο- Σέρο Πορτένιο. Όποια χάσει χάνεται αφού παραμονεύει η 3η Σάντος να πάρει την δεύτερη θέση, δεν θα πάρουμε θέση αφού και οι δύο ομάδες δεν πατάνε καλά στα τελευταία ματς.

##Σάντος- Ντεπορτίβο Τάτσιρα. Έχει αποκλειστεί η Τατσιρα, μόνο νίκη θέλει η Σάντος που μπορεί σήμερα να την πάρει.

##Αρχεντίνος Τζ.-Φλουμινένσε. Η Αρχεντίνος προκρίνεται με νίκη ενώ με ισοπαλία περνάει αν δεν κερδίσει η Νασιονάλ, η Φλουμινένσε θέλει  μόνο νίκη και παράλληλα ήττα της Νασιονάλ. δεν βγαίνει άκρη και θα μείνουμε μακριά.

##Νασιοναλ-Κλαμπ Αμέρικα. Η Νασιονάλ προκρίνεται σίγουρα με νίκη, με ισοπαλία προκρίνεται αν δεν κερδίσει η Φλουμινένσε, η Αμέρικα προκρίνεται αν δεν χάσει ενώ με ήττα προκρίνεται αν δεν κερδίσει η Αρχεντίνος, πολλά τα αμυντικά προβλήματα της φιλοξενούμενης, θα πάμε με τα πολλά γκολ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση