» » » » » Champions League preview: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Στο Camp Nou της Βαρκελώνης η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό για τα ημιτελικά του Champions League.
Στο πρώτο ματς η Μπαρτσελόνα είχε επιβληθεί με 0-2  με δύο γκολ του Μέσσι και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό που μάλλον θα συναντήσει την Μάντσεστερ Γίουν.
Το σημερινό ματς θα είναι το τέταρτο και τελευταίο σερί παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες μέσα σε 18 ημέρες. Το Σάββατο για το πρωτάθλημα έχασαν και οι δύο από την Σαραγόσα η Ρεάλ, από την Σοσιεδάδ η Μπαρτσελόνα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα στην θέση του αριστερού μπακ αφού Αντριανό και Αμπιντάλ είναι εκτός ενώ και ο Κάρλες Πουγιόλ είναι εξαιρετικά αμφίβολος, επίσης είναι ο αναπληρωματικός αμυντικός Γκάμπριελ Μιλίτο.
Στην μεσαία γραμμή μάλλον επιστρέφει στην αρχική σύνθεση ο Αντρες Ινίεστα, αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί την θέση θα πάρει ο Σειντού Κεϊτα, στην επίθεση θα παραταχθεί η τριάδα Μέσσι Βίγια και Πέδρο.
Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Χοσέ Πίντο λόγω αποβολής στο πρώτο ματς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας του σκορ πρέπει να επιτεθεί  περισσότερο σε σχέση με το παιχνίδι στο Μπερναμπέου, για αυτό κατά πάσα πιθανότητα στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αντεμπαγίορ και στο άξονα πίσω από τους επιθετικούς ο Μεσούτ Οζίλ.
Προβλήματα στην άμυνα έχει και ο Μουρίνιο αφού τιμωρημένοι είναι ο Πέπε και ο Σερχιο Ράμος, τραυματισμό αντιμετωπίζει ο Σάμη Κεντίρα.
Τιμωρημένος είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, δεν έχει δικαίωμα να κάθεται στον πάγκο και θα δίνει οδηγίες από την εξέδρα.

Πιθανές ενδεκάδες;
Μπαρτσελόνα (4-3-3): Βαλντες – Ντάνι Αλβες, Πικέ, Μπούσκετς, Πουγίολ; - Τσάβι, Μασεράνο, Ινιέστα – Μέσσι, Βίγια, Πέδρο
Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1):Κασίγιας – Αρμπελόα, Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Μαρσέλο – Αλόνσο, Ντιαρρά - Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Οζίλ – Αντεμπαγίορ

Πρόταση
Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,70

Προτάσεις με πολύ μικρό ποντάρισμα.
-Ακριβές σκορ 2-1 με απόδοση 7,50
-1 ή περισσότερα πέναλτι με απόδοση 3,30
-Σκορερ οποιαδήποτε στιγμή Μέσσι με απόδοση 1,65 και Αντεμπαγίορ με απόδοση 3,75
-Θα σκοράρει πρώτος ο Τσάβι και θα κερδίσει η Μπαρτσελόνα με απόδοση 23

Διάφορα Tips

-Αυτό θα είναι 220ο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Συνολικά, οι Καταλανοί έχουν κερδίσει τα 125, 52 ισοπαλίες και έχουν χάσει μόνο 42.

-Ο Λιονέλ Μέσσι χρειάζεται ακόμη ένα μόνο γκολ για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ρούντ Φαν Νιστελρόι  με 12 γκολ σε μια σεζόν Τσάμπιονς Λιγκ.

-Οι παίκτες της Μπαρτσελόνας έχουν πιαστεί οφσάιντ 41 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο η Τσέλσι (42) έχει περισσότερα.

-Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περισσότερα σουτ στο στόχο,171 στο σύνολο.

-O  Ρονάλντο είχε περισσότερα σουτ από οποιονδήποτε άλλο. Από τα 53 που έχει επιχειρήσει μόνο 24 έχουν βρει τον στόχο. Ο Μέσσι είναι στη δεύτερη θέση με  42 σουτ, τα 28 έχουν βρει στόχο.
-Μεσούτ Οζίλ έχει τις περισσότερες ασίστ στην διοργάνωση, έχει δημιουργήσει έξι γκολ για τους συμπαίκτες.
-Με τρεις κόκκινες κάρτες και 27 κίτρινες κάρτες, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το χειρότερο ρεκόρ στον πειθαρχικό τομέα στην διοργάνωση.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση