» » » » » » Spot tips Δευτέρα 02 Μαΐου. Goal-goal στο Κότμπους-Αούγκσμπουργκ.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Πλίμουθ-Σαουθάμπτον. Πολύ δύσκολα θα σωθεί η Πλίμουθ αφού είναι πίσω 6 βαθμούς και απομένουν 4 αγωνιστικές, η Σαουθάμπτον είναι σε τρομερή κατάσταση με μία ήττα στα 8 πρόσφατα, βρίσκεται στην 2η θέση και θέλει να παραμείνει εκεί ώστε να ανέβει απευθείας, μπορεί να κερδίσει η Σαουθάμπτον.

##Σεντ Μίρεν-Χάμιλτον. Ντέρμπι ουραγών, θα μείνουμε μακριά.

##Κάρντιφ-Μίντλεσμπρο. Μόνο νίκη θέλει η Κάρντιφ ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλα της Νόριτς που παίζει αργότερα, αδιάφορη η φιλοξενούμενη, στην έδρα ο πρώτος λόγος.


##Οντένσε-Εσμπιεργκ. Μόνο νίκη θέλουν για διαφορετικό λόγο κάθε ομάδα, σε μέτρια φόρμα και οι δύο, θα μείνουμε μακριά.

##Ανκαραγκουτσου-Καρντερμιρ Καραμπουκ. Αδιάφορες βαθμολογικά και οι δύο, αναμένουμε ανοικτό ματς όπου μπορούν να σκοράρουν και οι δύο και θα πάμε με το goal-goal..

##Κότμπους-Αούγκσμπουργκ. Δεν πατάει καλά τελευταία η Αούγκσμπουργκ και έχει χάσει την διαφορά που είχε από την Τρίτη θέση και πλέον θέλει μόνο νίκη, δεν προλαβαίνει η Κότμπους, τύχη έχουν το goal-goal.

##Εβιάν-Λε Μαν. Σε καλύτερη κατάσταση η Εβιάν που παραμένει στην πρώτη θέση, η Λε Μαν στα 6 πρόσφατα έχει μία νίκη και 5 ισοπαλίες και μετά τα προχθεσινά αποτελέσματα έπεσε στην 5η θέση, πολύ δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.

##Πόρτσμουθ-Νοργουϊτς. Αδιάφορη η Πόρτσμουθ, η Νόργουϊτς θα γνωρίζει το αποτέλεσμα της Κάρντιφ που αγωνίζεται νωρίτερα όπου αν έχει κερδίσει θα θέλει μόνο νίκη, η φιλοξενούμενη έχει 50% πιθανότητες για το διπλό και μπορεί να παιχτεί από απόδοση 2,00 και άνω.

##Λάτσιο-Γιουβέντους. Δύσκολα θα προλάβει την 6η θέση η Γιουβέντους μετά την χθεσινή νίκη της Ρόμα στις καθυστερήσεις , η γηπεδούχος Λάτσιο θέλει την νίκη ώστε να μην κινδυνεύσει η 4η θέση που κατέχει, τα πολλά γκολ έχουν τύχη αφού και οι δύο σκοράρουν με άνεση.

##Εσπανιόλ-Αθλετικ Μπιλμπάο. Παλεύουν για την 7η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, προβάδισμα έχει η Μπιλμπάο που αν κερδίσει σήμερα θα πάρει σημαντικό προβάδισμα, εμείς θα πάμε μετά πολλά γκολ και το over 2.5 αφού πολύ συχνά οι δύο ομάδες ανοίγουν τα σκορ τους.

##Κολον-Λανούς. Σε λίγο καλύτερη κατάσταση η Κολόν, χωρίς νίκη εκτός έδρας η Λανούς σε 5 ματς, δεν βγαίνει άκρη.

##Μπόκα-Ιντεπεντιέντε. Η Μπόκα με την βοήθεια της έδρας μπορεί την νίκη αφού η φιλοξενούμενη στα τελευταία ματς δεν πατάει καλά και προέρχεται από κακά αποτελέσματα.  

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση