betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Για τον τελικό ανόδου στην Primera Division, η Ελτσε υποδέχεται την Γρανάδα. Το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ και πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς στο «Martinez Valero», για να μάθουμε ποια ομάδα θα ακολουθήσει τις Betis και Rayo Vallecano στα μεγάλα σαλόνια.
Μένοντας λίγο στο ματς της Τετάρτης, το οποίο θα αποτελέσει κι αυτό οδηγό για τον επαναληπτικό, μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο του κατάμεστου «Los Carmenes» και αυτή ήταν η γηπεδούχος Granada. Καθώς από την άλλη, η Elche αρκέστηκε σ΄ έναν παθητικό ρόλο και παρατάχθηκε με αμυντικές διαθέσεις, προκειμένου να κρατήσει μηδέν στα μετόπισθεν, κάτι πολύ σημαντικό για τη ρεβάνς.

Οι Ανδαλουσιάνοι λοιπόν προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να πάρουν τη νίκη και συνάμα το προβάδισμα για την άνοδο, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε τα κέφια. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες, δύο δοκάρια και ένα ακυρωθέν γκολ, όλα αυτά μέχρι το 3ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε σ΄ εκείνο το χρονικό σημείο, με το διαιτητή Pino Zamorano, που επέτρεπε το σκληρό παιχνίδι της Elche, να καταλογίζει καταφανέστατο πέναλτι πάνω στον πρώτο σκόρερ της Granada, Alex Geijo, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Abel Gomez, ο οποίος νικήθηκε από τον γκολκίπερ Jaime, ωστόσο ο Zamorano διέταξε επανάληψη. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε ξανά την εκτέλεση, αλλάζοντας γωνία, αλλά και πάλι ο Jaime το νίκησε, για να γραφτεί έτσι ο επίλογος του πρώτου αγώνα με το τελικό 0-0.
Όλα πλέον θα ξεκαθαρίσουν στον επαναληπτικό το Σάββατο στο «Martinez Valero», όπου η Elche καλείται να παίξει κάπως πιο ανοιχτά ως γηπεδούχος, κυνηγώντας τη νίκη άνοδο. Βέβαια, αυτό δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά πως θα το κάνει, αφού αν δεχτεί γκολ τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, αφού ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Granada δεν είναι ομάδα που θα πάει να κλειστεί, αλλά θα πάει να παίξει την μπάλα της, να κάνει το παιχνίδι της και αν μπορέσει θα κερδίσει κιόλας.
Τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.
Ελτσε - Γρανάδα under 2.5 με απόδοση 1,65

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση