betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Η Δανία και η Ισλανδία αναμετρώνται σε έναν κρίσιμο αγώνα για τον 1ο Όμιλο, στο Aalborg Stadion. Οι διοργανωτές θέλουν να επωφεληθούν από τη νίκη που σημείωσαν σε βάρος της Λευκορωσίας και ένα εξασφαλίσουν έτσι την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ισλανδία

Η Ισλανδία έχει γνωρίσει ήδη δύο φορές την ήττα και οι ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης είναι πραγματικά εξασθενημένες. Για να το καταφέρει, θα πρέπει να κερδίσει τη Δανία με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά.
Ο Aron Gunnarsson δεν αγωνίστηκε την Τρίτη κόντρα στην Ελβετία (σε έναν αγώνα που οι Ελβετοί επικράτησαν με 2-0) είναι όμως ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση με τη Δανία. Αμφίβολη, ωστόσο, παραμένει η συμμετοχή του Johann Gudmundsson, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στον ώμο.
Δανία


Οι Δανοί ανέκαμψαν μετά την απροσδόκητη ήττα που γνώρισαν από την Ελβετία στον εναρκτήριο αγώνα της διοργάνωσης, καθώς κατάφεραν να επιβληθούν με 2-1 σε βάρος της Λευκορωσίας, διατηρώντας έτσι ζωντανές τις ελπίδες τους. Η Δανία πρέπει να κερδίσει την Ισλανδία για να εξασφαλίσει την πρόκριση, υπό την προϋπόθεση όμως ότι στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λευκορωσία δεν θα κερδίσει την Ελβετία με περισσότερα από ένα γκολ διαφορά. Εάν η Δανία και η Λευκορωσία αποσπάσουν ισοπαλίες, ευνοούνται οι Δανοί.
Στην ομάδα Ελπίδων της Δανίας δεν είναι βέβαιη η συμμετοχή του επιθετικού Henrik Dalsgaard. Ο Dalsgaard έχει μόλις αναρρώσει από ένα μακρόχρονο τραυματισμό, αλλά στον αγώνα με την Λευκορωσία αντιμετώπισε και πάλι κάποιες δυσκολίες.
Αναμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το goal-goal.

Ισλανδία U21 - Δανία U21 goal-goal με απόδοδη 1,80
 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση