» » » » » » Preview Ligue 1 Γαλλίας: Λιλ - Μαρσεϊγ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Preview Ligue 1 Γαλλίας: Λιλ - Μαρσεϊγ
Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους φέτος για το Σουπερ Καπ Γαλλίας στο Μαρόκο στις 27 Ιουλίου με την Μαρσεϊγ να επικρατεί με 5-4 και δεν υπάρχουν αμφιβολίες ότι αυτό το παιχνίδι ήταν ο ορισμός του θεματικού επιθετικού ποδοσφαίρου.

Η Λιλ δεν είχε το ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν, δεδομένου ότι πήρε μόνο ένα βαθμό από τα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά με την εκτός έδρας νίκη επί της Καέν οι πρωταθλητές επέστρεψαν στο σωστό δρόμο.


Η Λιλ στους ομίλους τους Champions League θα συναντήσει της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ιντερ και Τραμπζονσπορ και με λίγη προσπάθεια μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση.

Στο σημερινό ματς με τους Μασσαλούς αμφίβολοι είναι ο αμυντικός Μπέρια, ο στόπερ Μπάσα και ο αρχηγός Μαβουμπά ενώ εκτός παραμένουν ο στόπερ Ρόζεναλ και ο επιθετικός Ντε Μέλο.


Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λαντρό – Ντεμπουσί,, Μπάσα, Σεντζού , Βέρια – Πεντρεττί,, Μαβουμπά, Μπαλμοντ - Παγίετ, Σόου, Χαζάρντ.


Μετά την απώλεια της Ligue 1 από την Λιλ, η Μαρσεϊγ ήταν αποφασισμένη να προσθέσει περισσότερους παίκτες ποιότητας  στη διάρκεια του καλοκαιριού, και μπορούμε να πούμε ότι πέτυχε την προσπάθειά της.

Ντιαρρά, Μορέλ, Αμαλφιτανό και Ν’Κούλου είναι ήδη  σημαντικό κομμάτι του ρόστερ, αλλά αυτό που ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο σύλλογος κατάφερε να κρατήσει τους αστέρες παίκτες Λούστο, Αγιέγου και Μπαλμπουενά παρά το έντονο ενδιαφέρον από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Οι Μασσαλοί αποδείχθηκε ότι διαθέτουν μία από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές στη Γαλλία με σκορ εννέα γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν, αλλά η πολύ κακή αμυντική συμπεριφορά της κόστισε πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην Σοσό και την Οσέρ.

Η Μαρσεϊγ  είχε μια καλή αμυντική απόδοση στο ματς με την Σεντ Ετίεν, αλλά δε σκόραρε και έμεινε στο 0-0, γι 'αυτό είναι αναγκαίο ο Ντιντιε Ντεσάμπ  να βρει τη σωστή ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας, μόλις συμβεί αυτό, η Μαρσεϊγ θα είναι η κύρια υποψήφια για κατακτήσει τον τίτλο.


Ο Νικόλας N'Kούλου και ο αμυντικός Μπια θα απουσιάσουν από το σημερινό ματς ενώ οι Ρεμί και Αμαλφιτανό παραμένουν αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μανταντα - Αζπιλικουέτα, Φάννι, Ντιαβαρά, Μορέλ - Σειρού, Ντιαρρά - Μπαλμπουενά, Λούτσο, Αγιέγου - Σινιάκ.


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση