» » » » » » preview Premier League:Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

preview Premier League:Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ
Έχοντας κερδίσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της με σχετική ευκολία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται φαβορί στην σύγκρουσή της με την Άρσεναλ, ιδιαίτερα τώρα που η φιλοξενούμενη δείχνει να μην είναι σε καλή κατάσταση.
Παρά την απουσία του Νεμάνια Βίντιτς και Ρίο Φέρντιναντ, οι παίκτες του Sir Αλεξ Φέργκιουσον κέρδισαν σχετικά εύκολα την Τότεναμ με 3-0 στο Old Trafford την περασμένη εβδομάδα αποκτώντας αυτοπεποίθηση πριν από το παιχνίδι Άρσεναλ.


Η Γιουνάντεντ έχει κερδίσει έξι από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με την Άρσεναλ.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ελπίζει να έχει τον Ρίο Φέρντιναντ διαθέσιμο αφού έχασε το παιχνίδι με την Τότεναμ λόγω τραυματισμού, αλλά ο Νεμάνια Βίντιτς και Ραφαέλ ντα Σίλβα είναι σίγουρα έξω.
Ο Ερναντες επέστρεψε στη δράση το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά της Τότεναμ, αλλά είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Γουέλμπεκ που είναι σε καλή φόρμα, ενώ ο Ντάρεν Φλέτσερ έχει πιθανότητες επιστροφής στην αποστολή.


Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα - Σμάλινγκ, Eβανς, Τζόουνς, Eβρα - Κλέμπερλι, Άντερσον - Νάνι, Ρούνεϊ, Γιανγκ - Γουέλμπεκ.




Αυτός ο αγώνας έρχεται στη χειρότερη δυνατή στιγμή για την Αρσεναλ, καθώς με τις αναχωρήσεις, τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες, ο Αρσέν Βενγκέρ είναι πιθανό να έχει μεγάλα προβλήματα για ένα αξιοπρεπές σχήμα.
Μετά από μερικές πολύ απογοητευτικές εμφανίσεις στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν, η Άρσεναλ με κάποιο τρόπο κατάφερε να κερδίσει την Ουντινέζε και έτσι εξασφάλισε τη θέση της στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι παίκτες του Αρσεν Βενγκερ πρέπει να δείξουν κάποια βελτίωση, αφού δεν έχουν νίκη μέχρι τώρα στην Premier League μένοντας στο 0-0 με την Νιουκαστλ και χάνοντας εντός έδρας από την Λίβερπουλ με 0-2.
Ο Βενγκέρ έχει αρκετά προβλήματα στη μεσαία γραμμή μετά την φυγή των Φάμπρεγας και Νασρί, τραυματίας είναι ο Γουίλσιρ και ο Ντιαμπί ενώ τιμωρημένος είναι ο Τζερβίνιο και εκτός εδώ και καιρό ο Γκιμπς.
Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, η Άρσεναλ δεν φαίνονται να είναι σε θέση να αποφεύγει την ήττα στο Old Trafford, αλλά με Βίντιτς και Φέρντιναντ εκτός η Μάντσεστερ Γιούν. δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο όσο λένε οι αποδόσεις που προσφέρονται από τους book.


Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σζεζσνι - Σανία, Νζουρού, Βερμάλεν, Τζένκινσον - Τσαμπερλάιν, Ράμσεϊ, Ροζίτσκι - Γουόλκοτ, Βαν Πέρσι, Αρσάβιν.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση