» » » Κύπρος: Λίγα τα γκολ στο ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Κύπρος: Λίγα τα γκολ στο ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση
Με μεγάλο ντέρμπι ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο... ευρωπαίος ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Ανόρθωση σ' ένα παιχνίδι που βάση εικόνας και απόδοσης οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, όμως το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και όλα είναι πιθανά.



19:00 ΑΠΟΕΛ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ



Με το μυαλό στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Πόρτο για το Champions League υποδέχεται ο ΑΠΟΕΛ την Ανόρθωση, στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ και την εκτός έδρας ισοπαλία με την Πόρτο, επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας άνετα εκτός έδρας με 3-0 του Εθνικού Άχνας. Η Ανόρθωση από την άλλη προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, με τον Ρόνι Λέβι στον πάγκο της και έγινε η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από την ΑΕΛ.


Η «Κυρία» παραμένει αήττητη εκτός έδρας, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε τέσσερις αγώνες, απόδοση που οφείλεται κυρίως στην πολύ καλή αμυντική της λειτουργία. Η παράδοση θέλει τις αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες να μην έχουν πολλά γκολ. Στα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια τα οχτώ έχουν λήξει στο under και με δεδομένο ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει το μυαλό του στο Champions League μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα δούμε και πάλι «κλειστή» αναμέτρηση.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχτούν με πρώτο στόχο την αποφυγή της ήττας. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη αλλά κακά τα ψέματα σκέφτονται τον αγώνα με την Πόρτο. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σ' αυτή την αναμέτρηση.



πηγη   stoixhma.betfair.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση