» » » » Κύπρος: Μειώνει τη διαφορά ο ΑΠΟΕΛ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Κύπρος: Μειώνει τη διαφορά ο ΑΠΟΕΛ
Στο εγχώριο πρωτάθλημα στρέφεται το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας, για να μείνει σε κοντινή απόσταση από την κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος.



19:00 ΑΠΟΕΛ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ



Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, με την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Ζενίτ, το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ στρέφεται στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου καλείται να καλύψει το κενό που άφησε ελέω Ευρώπης. Το διπλό με την ΕΝΠ είναι μια απόδειξη ότι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν έχει μόνο το μυαλό της στο φετινό Champions League αλλά και στο επόμενο.
Η Αναγέννηση Δερύνειας από την άλλη, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μετρώντας εννέα σερί αγώνες χωρίς νίκη. Εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τρίποντο και τώρα καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια σαφώς ανώτερη ομάδα. Αυτό που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι είναι το γεγονός ότι μεσοβδόμαδα ο ΑΠΟΕΛ έχει παιχνίδι για την Ευρώπη και ίσως να έχει εκεί το μυαλό του, πράγμα δύσκολο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν για τον ΑΠΟΕΛ, ειδικά εντός έδρας κόντρα σε μια αδύναμη ομάδα όπως η Αναγέννηση Δερύνειας, με την οποία μετρά μόνο νίκες. Ο άσος είναι πολύ δυνατός και λογικά οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη χωρίς να δεχτούν καν γκολ.
 
πηγη   stoixima.betfair.com

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση