» » » » » Φλορεντίνο Πέρεθ:Ο Μουρίνιο δεν τα παρατάει ποτέ και είναι πάντα νικητής.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Φλορεντίνο Πέρεθ:Ο Μουρίνιο δεν τα παρατάει ποτέ και είναι πάντα νικητής.
Μπορεί να έχασαν τη μάχη στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα τους "classico", όχι όμως και τον "πόλεμο", τον οποίο αισιοδοξούν ότι θα κερδίσουν.


Να κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης την Primera Division προσφέρεται σε απόδοση 1,90.

Μπορεί οι Μαδριλένοι να απογοητεύτηκαν από το 1-3 του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" από τη "μισητή" Μπαρτσελόνα, ωστόσο γνωρίζουν καλά πως τα πάντα εξακολουθούν να είναι στο χέρι τους και ότι με εκτός έδρας νίκη επί της Σεβίλλης το προσεχές Σάββατο θα βρεθούν και πάλι στο "συν τρία".



Με άλλα λόγια, παρά τη σκληρή κριτική που δέχτηκαν από τον Τύπο και τους φιλάθλους, ποδοσφαιριστές και προπονητής για τη μέτρια εμφάνισή τους στο μεγάλο ντέρμπι, υπάρχει η απαραίτητη υπομονή και πιστεύεται ότι στο τέλος μπορούν να βγουν δικαιωμένοι.


Ιδιαίτερες ευθύνες αποδόθηκαν στον Ζοζέ Μουρίνιο για το σχήμα που παρέταξε στην αναμέτρηση με τους "μπλαουγκράνα" και την, όπως εμπράκτως έχει αποδειχτεί, αναποτελεσματικότητά του όταν αντιμετωπίζει τον Πεπ Γκουαρδιόλα.


Αν, πάντως, εξαιρεθούν οι όποιες, λίγες, εκ των υστέρων κριτικές προς το πρόσωπο του "special one", κανείς δεν ήταν αφοριστικός, αναγνωρίζοντας την τεράστια, κατά τεκμήριο, βελτίωση της "βασίλισσας" επί ημερών του.



Με τα καλύτερα λόγια μίλησε γι’ αυτόν ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ:


"Μία από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει σαν πρόεδρος ήταν να προσλάβω τον Μουρίνιο. Δεν τα παρατάει ποτέ και είναι πάντα μαχητής.
Η ήττα από την Μπαρτσελόνα πόνεσε, αλλά μας κάνει πιο δυνατούς. Κάνουμε καλή δουλειά, ήμασταν οι καλύτεροι στον όμιλό μας στο Champions League και συνεχίζουμε για μια δυνατή ομάδα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς".


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση