» » » » » » Preview Bundesliga 1: Μπάγερν - Κολωνία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 
 
 
Preview Bundesliga 1: Μπάγερν - Κολωνία
Στο Alianz Arena για την 17η αγωνιστική η Μπάγερν υποδέχεται την Κολωνία σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες.



Η Μπάγερν βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς με 3 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, διαθέτει την καλύτερη  επίθεση με 40 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 10 παθητικό σε 16 παιχνίδια.


Η Μπάγερν έπεσε προσωρινά από την κορυφή μετά τις δύο ήττες που έκανε με Ντορτμουντ και Μαϊντζ, στην συνέχεια όμως έκανε δύο νίκες με Βέρντερ και Στουτγάρδη και επανήλθε στην πρώτη θέση και εκεί θέλει να παραμείνει.
Εντός έδρας έχει 6 νίκες και 2 ήττες έχοντας πετύχει 27 γκολ και δεχτεί μόλις 3 γκολ δείχνοντας καλή αμυντική λειτουργία.

Οι Βαυαροί είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν το πλεονέκτημα τους πριν από τη χειμερινή διακοπή, σκοράρουν 2,5 γκολ μέσο όρο ανά ματς, με τον Γκόμεζ να σκοράρει κατά βούληση με 15 γκολ μέχρι στιγμής.


Η Μπάγερν έχει τις γνώστες απουσίες του Μπρούνο και Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, έτσι ο κόουτς Χαϊνκες δύσκολα θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Στουτγάρδη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Κολωνία μπορεί να είναι αρκετά ασυνεπής αυτή τη σεζόν, αλλά βρίσκεται σταθερά στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας απόσταση ασφαλείας από την γραμμή του υποβιβασμού.


Η Κολωνία αγωνίστηκε την Τρίτη το αναβληθέν παιχνίδι με την Μαϊντζ και έμεινε στο 1-1,βρέθηκε να χάνει αλλά ο συνήθης ύποπτος Λούκας Ποντόλσκι κατάφερε να ισοφαρίσει.


Αν δεν είχε τον Ποντόλσκι που έχει πετύχει 14 γκολ μέχρι στιγμής στα 15 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ίσως η Κολωνία βρισκόταν στις χαμηλές θέσεις.


Η Κολωνία έχει πολύ κακή αμυντική λειτουργία διότι έχει έχει δεχτεί 32 γκολ σε 16 ματς, από αυτά τα 12 ήταν over 2.5.


Στα 4 τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της έχει πάρει μόλις ένα βαθμό και το έργο της σήμερα είναι αρκετά δύσκολο και πρέπει να πιάσει πολύ καλή απόδοση αν θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Εκτός από την Κολωνία είναι ο Αντρεζινιο, Πετιτ και Νοβάκοβιτς.

Πιθανές ενδεκάδες


Μπάγερν (4-2-3-1): Νοιερ - Ραφινια, Βαν Μπουιτεν, Μπαντστουμπερ, Λαμ - Κροος, Τιμοσουκ - Ρομπεν, Μιλερ, Ριμπερί - Γκόμεζ.


Κολωνια (4-4-1-1): Ρενσινγκ - Μπρεσκο, Γκερομελ, Τζεμαλ, Σερενο - Κλεμενς, Ματουσουκ, Ριεχτερ, Πετσκο - Τζατζαλο - Ποντόλσκι.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση