» » » » » » Jonathan Duhamel: Επικηρύσσει τους ληστές του για $10.000

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Jonathan Duhamel: Επικηρύσσει τους ληστές του για $10.000
Μετά την πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε ο Jonathan Duhamel στο σπίτι του στον Καναδά, ο πρωταθλητής του πόκερ προσφέρει $10.000 σε όποιον του δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη.


Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Ο Duhamel πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε επίθεση από δύο άντρες, οι οποίοι αφού  μπήκαν σπίτι του με τη βία, του έκλεψαν χρήματα, ένα ρολόι ρόλεξ και το βραχιόλι του από το περσινό World Series of Poker. Μάλιστα, η επίθεση ήταν τόσο άγρια, που ο Duhamel αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, προκειμένου οι γιατροί να φροντίσουν τα τραύματά του.



Αφού πήρε το εξιτήριο του από το νοσοκομείο, ο νικητής  του WSOP Main Event 2010, εξέδωσε ανακοίνωση στο προσωπικό του site, μέσα στην οποία ανέφερε ότι θα πληρώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ προκειμένου να βρεθούν οι ληστές του.


Συγκεκριμένα αναφέρει ότι θα προσφέρει 10.000 δολάρια, εάν  η πληροφορία που θα δοθεί θα οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών και  στην ανάκτηση των κλοπιμαίων. Σε περίπτωση  που οι δράστες συλληφθούν αλλά δε βρεθούν τα κλοπιμαία θα προσφέρει 5.000 δολάρια, όπως και στην περίπτωση που βρεθούν μόνο τα κλοπιμαία, χωρίς να γίνει κάποια σύλληψη.


Εάν βρεθεί μόνο ένα  από τα δύο κλοπιμαία ο Duhamel δίνει στον πληροφοριοδότη $2.500. Τα χρήματα θα μοιραστούν αν οι πληροφοριοδότες είναι πάνω από ένας.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση