» » » » » » Preview Premier League: Λίβερπουλ - Μπλακμπερν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Λίβερπουλ - Μπλακμπερν
Στην Premier League για την Boxing Day στο Ανφίλντ η Λίβερπουλ υποδέχεται την ουραγό Μπλακμπερν σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.



Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 6η θέση με 30 βαθμούς, 2 πίσω από την Αρσεναλ και 3 πίσω από την Τότεναμ και θέλει την νίκη σήμερα ώστε να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις.



Εντός έδρας η γηπεδούχος είναι αήττητη με 3 νίκες και 5 ισοπαλίες μέχρι τώρα με γκολ 10 υπέρ και 6 κατά, στα 6 τελευταία παιχνίδια έχει μόλις μία ήττα έχοντας παίξει με Τσέλσι και Σίτι ενώ στο τελευταίο παιχνίδι έμεινε στην λευκή ισοπαλία εκτός έδρας με Γουϊγκαν χάνοντας πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο.


Όλοι στην ομάδα βρίσκονται στο πλευρό του Σουάρες από την άδικη τιμωρία του από την ομοσπονδία, η τιμωρία θα τεθεί σε ισχύ όταν τελεσιδικήσει όποτε ο πολύτιμος επιθετικός είναι κανονικά διαθέσιμος.


Εκτός από το σημερινό παιχνίδι είναι ο μέσος Λούκας με 12 συμμετοχές και ο Τζέραρντ με 4 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο Κρεγκ Μπέλαμι αγωνίστηκε σαν αλλαγή στο προηγούμενο ματς και σήμερα ενδέχεται να ξεκινήσει στην αρχική σύνθεση, όπου επίσης μπορεί να βρεθεί και ο επιθετικός Αντι Κάρολ που έχει μείνει πολλά παιχνίδια εκτός ενδεκάδας και μαζί με τον Λουϊς Σουάρες θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Από την άλλη πλευρά η ουραγός Μπλάκμπερν πραγματοποιεί μία πολύ κακή σεζόν και μπορεί στο τέλος τα πράγματα να είναι μην ανατρέψιμα και να βρεθεί στην Τσαμπιονσιπ.


Η Μπλακμπερν βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς σε 17 παιχνίδια, εκτός έδρας δεν έχει νίκη αλλά από 4 ισοπαλίες και ήττες. Η αμυντική λειτουργία της μπορεί να χαρακτηριστεί τραγική αφού έχει δεχτεί 38 γκολ δηλαδή δέχεται πάνω από 2 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι. Έχει δεχτεί γκολ και στα 17 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει.


Στα 6 πρόσφατα ματς έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και 4 ήττες, την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στο ντέρμπι ουραγών από την Μπόλτον εντός έδρας με 1-2. Αυτή η ήττα έφερε έντονη κριτική και αποδοκιμασίες από τον κόσμο κατά του προπονητή Κιν και το κλίμα σε όλη την ομάδα είναι κάκιστο και αναμένονται αλλαγές μετά τις ακραίες αντιδράσεις των οπαδών.


Ο προπονητής Κιν τα έβαλε με την τύχη του και τους τραυματισμούς στην άμυνα, σήμερα όμως ενισχύεται με την επιστροφή του αριστερού μπακ Μάρτιν Ολσον με 11 συμμετοχές πράγμα που σημαίνει ότι ο Πέντερσεν θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της επίθεσης που είναι η κανονική του θέση.


Εκτός παραμένουν οι βασικοί Σκοτ Νταν με 10 συμμετοχές και 1 γκολ και ο Ζιβε με 13 συμμετοχές.


 
Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πιθανές ενδεκάδες


Λίβερπουλ (4-4-2): Ρεϊνα -  Τζόνσον, Σκρτελ, Αγκερ, Ενρίκε - Μπέλαμι, Ανταμ, Χεντερσον, Νταουνινγκ, - Σουαρες, Κάρολ.


Μπλακμπερν (4-5-1): Ρομπινσον – Λοβ, Σαμπα, Χανλϊ, Ολσον – Χοϊγιετ, Νζονζι, Νταν, Φορμικα, Πεντερσεν - Γιακούμπου


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση