» » » » » » Preview Champions League 2011 - Ομιλός 6ος: Ολυμπιακός - Αρσεναλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League 2011 - Ομιλός 6ος: Ολυμπιακός - Αρσεναλ
Για τον 6ο όμιλο ο Ολυμπιακός υποδέχεται την αδιάφορη Αρσεναλ που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση ενώ ο γηπεδούχος θέλει την νίκη.



Για να προκριθεί ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει και ταυτόχρονα να χάσει η Μαρσεϊγ από την Ντόρτμουντ. Προκρίνεται, ακόμη και με ισοπαλία με γκολ, εάν η Ντόρτμουντ καταφέρει να  κερδίσει με 2 μέχρι 4 γκολ διαφορά την Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός θα μείνει εκτός Γιουρόπα Λιγκ, αν χάσει και ταυτόχρονα η Ντόρτμουντ κερδίσει την Μαρσέιγ.




Ο Ολυμπιακός στον όμιλο έχει 6 βαθμούς με 2 νίκες με Ντορτμουντ εντός και Μαρσεϊγ εκτός της προηγούμενη αγωνιστική, μέχρι τώρα έχει πετύχει 5 γκολ και δεχτεί επίσης 5 γκολ.



Στην Super League, ο Ολυμπιακός μετά τα 2 αρνητικά αποτελέσματα με Παναθηναϊκό και Αστέρας Τρίπολης, κέρδισε την Δόξα Δράμας και τον Παναιτωλικό το Σάββατο που μας πέρασε με 2-0.



Ο Ολυμπιακός, παρότι η Αρσεναλ θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της, για να κερδίσει πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρ όπως έκανε στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.



Για τον Ολυμπιακό εκτός αποστολή είναι οι Φέισα, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα ενώ διαθέσιμοι είναι ο μέσος Φουστερ και ο Ορμπαϊθ.


Η Αρσενάλ είναι αδιάφορη διότι είναι και μαθητικά πρώτη στον όμιλο με 11 βαθμούς με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες μέχρι τώρα με 6 γκολ υπέρ και 3 κατά.


Ο Αρσέν Βενγκέρ άφησε στο Λονδίνο εκτός αποστολής 8 παίκτες που συνήθως αγωνίζονται βασικοί στην Πρέμιερ Λιγκ τους Φαν Πέρσι, Γουόλκοτ, Μερτεζάκερ, Στσέζνι, Αρτετα, Σονγκ, Κοσιενλί και Ζερβινιό.


Η Αρσεναλ μετά το κακό ξεκίνημα στα τελευταία ματς είναι αρκετά βελτιωμένη με αήττητο σερί ενώ απέδειξε ότι η ισοπαλία με την Φούλαμ ήταν μία κακή παρένθεση αφού το Σάββατο κέρδισε εκτός έδρας την Γουϊγκαν με 0-4 ανεβαίνοντας στην 5η θέση.


Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ήδη ζητήσει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για το τρίποντο στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.


 Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στοιχήματος στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Αρσεναλ (4-3-3): Φαμπιανσκι - Τζουρού, Σκιλασί, Μικέλ, Αντρέ Σάντος – Φρίμπονγκ, Κοκελίν, Ροζίτσκι – Τσάμπερλειν, Αρσάβιν, Σαμάκ.


Ολυμπιακός (4-2-3-1) : Μέγιερι - Τοροσίδης, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ - Μανιάτης, Μοντέστο - Ορμπάιθ, Μιραλάς, Χολέβας - Τζιμπούρ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση