» » » » » » Preview Premier League: Τσέλσι - Φούλαμ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Τσέλσι - Φούλαμ
Στην καθιερωμένη Boxing Day διεξάγεται ένα από τα ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Φούλαμ σε ένα ματς που υπάρχει αντιπαλότητα και το αναμένουμε με αρκετό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και τον Σεπτέμβριο για τα Λιγκ Καπ όπου η Τσέλσι πέρασε στην επόμενη φάση στα πέναλτι.



Η Τσέλσι βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς, 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή, η απόδοση της δεν είναι σταθερή έχοντας πολλά αρνητικά αποτελέσματα και στον κόουτς Βίλα-Μπόας ασκείτε κριτική.



Η Τσέλσι προέρχεται από 5 ματς χωρίς ήττα, στα 2 τελευταία ματς όμως έμεινε στην ισοπαλία στα εκτός έδρας με Γουϊγκαν και Τότεναμ την περασμένη Πέμπτη όπου βρέθηκε να χάνει από νωρίς αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα και να χάσει ευκαιρίες να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.


Εντός έδρας έχει 6 νίκες και 2 ήττες με γκολ 21 υπέρ και 12 κατά και σήμερα θέλει την νίκη ώστε να παραμείνει στη πρώτη τετράδα και να μπορέσει να κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί, πρέπει όμως να βελτιωθεί αμυντικά αφού δέχεται σχετικά εύκολα το γκολ.


Είναι χαρακτηριστικό ότι συνολικά στο πρώταθλημα έχει 12 στα 17 over 2.5 και 8 στα 8 over 2.5 εντός έδρας με τα 7 μάλιστα να είναι goal-goal.


Ο Νταβιντ Λουϊς είναι αμφίβολος για το σημερινό ματς, ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς  είναι εκτός λόγω τραυματισμού και έτσι ο Χοσέ Μποσίνγκουα θα είναι ο παρτενέρ του Τζον Τερι στην άμυνα.


Στην μεσαία γραμμή, ο Αντρε Βίλλα-Μπόας θα επιλέξει μεταξύ του Φρανκ Λάμπαρντ και του Ραουλ Μειρέλες ενώ ο Οριολ Ρομέου ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Μίκελ που αποκόμισε ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τότεναμ. Ο Μίκαελ Εσσιεν παραμένει εκτός.


Η Φούλαμ, από την άλλη, βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, 4 βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες.


Η Φούλαμ αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League στους ομίλους με ένα γκολ στο 3 λεπτό των καθυστερήσεων και μπορεί να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα και α κάνει μία καλή σεζόν.


Εκτός έδρας συνήθως δεν τα καταφέρνει με μία νίκη, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες με γκολ μόλις 4 υπέρ και 9 κατά. Σε αυτά τα 8 παιχνίδια έχει 6 Χ στο ημίχρονο και από μία νίκη και ήττα.


Βρίσκεται σε μέτρια φόρμα με 2 νίκες στα 6 πρόσφατα ενώ στο τελευταίο ματς έχασε εντός έδρας με 0-5 από την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση και όπως είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Γιολ <<τους δώσαμε εύκολα γκολ>>.


Ο κόουτς Μαρτιν Γιολ θα παρατάξει την ομάδα χωρίς τον επιθετικό Μπομπι Ζαμορα όπως κάνει τον τελευταίες εβδομάδες. Εκτός παραμένει ο βασικός τερματοφύλακας Σβαρτσερ με 15 συμμετοχές ενώ ο Κρις Μπαϊρντ θα μπορούσε να αντικαταστήσει στον Στεφεν Κελι στο δεξί άκρο της άμυνας όπως έγινε στο ματς κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.





Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Πιθανές ενδεκάδες


Τσέλσι (4-3-3): Τσεχ – Φερεϊρα, Μποσινγκουα, Τερι, Κοουλ – Ραμιρες, Ρομεου, Μειρελες – Ματα, Σταριτζ, Ντρογκμπα.


Φούλαμ (4-4-1-1): Στοκντεϊλ – Κελι, Χανγκελαντ, Σεντέρος, Ριισε – Ρουιζ, Μερφι, Ετουχου, Ντεμπσεϊ – Ντεμπελε - Τζόνσον

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση