» » » » » » Preview Premier League: Τσέλσι - Αστον Βίλλα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Τσέλσι - Αστον Βίλλα
Στην Premier League η Τσέλσι υποδέχεται την Αστον Βίλλα σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο ομάδες που θέλουν να βελτιωθούν και να επιστρέψουν στις επιτυχίες.


Η Τσέλσι με τον Βίλα-Μπόας στον τιμόνι της δεν έχει καταφέρει να είναι ανταγωνιστική και έχει μείνει πίσω από την κορυφή. Η φιλοσοφία του κόουτς δεν έχει περάσει πλήρως στην ομάδα για αυτό ο σύλλογος αντιμετωπίζει τα φετινά προβλήματα.


Η Τσέλσι εντός έδρας έχει 6 νίκες, 1 ισοπαλίες και 2 ήττες με γκολ 22 υπέρ και 13 κατά. Στα τελευταία ματς περνάει μία κάμψη προερχόμενη από 3 συνεχείς ισοπαλίες μάλιστα με το ίδιο σκορ με 1-1.


Οι Λονδρέζοι δέχονται σχετικά εύκολα το γκολ για αυτό το λόγο σε 18 παιχνίδια έχουν 13 goal-goal.


Σήμερα, στο γήπεδο της θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να κρατηθεί στην πρώτη τετράδα και κοντά στην κορυφή.

Ο Βίλα-Μπόας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς με 16 συμμετοχές και τον Τζον Μικέλ με 14 συμμετοχές ενώ επιστρέφει ο πολύ καλός Ραμίρες με 14 συμμετοχές και 3 γκολ.

Η Αστον Βίλλα πραγματοποιεί μία μέτρια σεζόν βρισκόμενη λίγο κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα, μακριά όμως από τις θέσεις του υποβιβασμού και πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει.


Η Βίλλα εκτός έδρας σε 9 παιχνίδια έχει 6 ισοπαλίες μία νίκη και 2 ήττες έχοντας πετύχει 8 γκολ και δεχτεί 12 γκολ. Προέρχεται από 3 ματς χωρίς νίκη, στα 6 τελευταία έχει μόλις νίκη επί της αδύναμης Μπόλτον.


Η φιλοξενούμενη αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα σκοράροντας με δυσκολία, στα 6 πρόσφατα έχει πετύχει μόλις 3 γκολ, έτσι σήμερα στο Στάμφορντ Μπριτζ θα έχει δύσκολο έργο.

Ο Αλαν Χαττον με 14 συμμετοχές επιστρέφει ο τιμωρία, ο πολύ καλός επιθετικός Νταρεν Μπεντ με 14 συμμετοχές και 5 γκολ είναι αμφίβολος έχοντας πιθανότητες να αγωνιστεί ενώ δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν ο επιθετικός Εμιλ Χεσκι με 15 συμμετοχές και 1 γκολ.


 
Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Τσέλσι (4-3-3): Τσεχ - Μποσίνγκουα, Τέρι, Λουϊζ, Κοουλ - Ραμιρες, Ρομεου, Μεϊρελες - Σταριτζ, Ντρογκμπά, Μάτα.

Αστον Βίλλα (4-4-2): Γκουζαν - Χατον, Νταν, Κόλινς, Γουορνοκ - Αλμπραϊτον, Πετροφ, Ντελφ, Ν΄Ζομπια - Μπεντ, Αμπονλαχορ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση