» » » » » Preview Premier League: Σουόνσι - Τότεναμ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Σουόνσι - Τότεναμ
Στο Liberty Stadium η Σουόνσι υποδέχεται την Τότεναμ σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες.


Η Σουόνσι αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία κάνει μία καλή πορεία για τα δεδομένα της βρισκόμενη στην 13η θέση με 19 βαθμούς, 5 βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.


Σε αντίθεση με τα εκτός έδρας παιχνίδια της, η Σουονσι στο γήπεδο της είναι πολύ δυνατή έδρα  με 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη εντός έδρας άμυνα με 3 γκολ παθητικό σε αυτά τα 9 παιχνίδια.


Οι Κύκνοι δεν είναι σε καλή κατάσταση κάνοντας κακές εμφανίσεις, στα 6 πρόσφατα έχει μόλις μία νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με γκολ 5 υπέρ και 6 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει την ΚΠΡ εντός έδρας μένοντας στο 1-1.


Ο αμυντικός Στιβεν Κόλκερ με 8 συμμετοχές δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ αμφίβολοι είναι ο βασικός αμυντικός Ράνχελ με 15 συμμετοχές και ο επίσης αμυντικός Τεϊλορ με 16 συμμετοχές.

Η Τότεναμ από την αρχή της σεζόν είχε στόχο τις 3 πρώτες θέσεις και με τις εμφανίσεις είναι φαβορί να πάρει απευθείας πρόκριση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τότεναμ βρίσκεται στην 3η θέση με 38 βαθμούς απέχοντας από την κορυφή 7 βαθμούς έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Έχει ελπίδες για τον τίτλο αλλά πρέπει να μείνει στο ίδιο επίπεδο και στις καλές εμφανίσεις.


Εκτός έδρας έχει 6 νίκες, μία ισοπαλία και 2 ήττες με γκολ 17-11. Στο τελευταίο διάστημα είναι σε καλή κατάσταση σκοράροντας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, στα 6 πρόσφατα έχει μόλις μία ήττα και μία ισοπαλία με την Τσέλσι.


Μετά την ισοπαλία με την Τσέλσι, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα την Νόριτς εκτός έδρας με 0-2 με δύο γκολ του Γκάρεθ Μπεϊλ.


Σήμερα, δεν θα έχει εύκολο έργο στην δυνατή έδρας της Σουόνσι και θα πρέπει να βρει τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Σουόνσι που εντός έδρας δεν δέχεται εύκολα γκολ.


Για την Τότεναμ είναι κανονικά διαθέσιμος ο αρχηγός Κινγκ με 11 συμμετοχές, ενώ ο Ντεφόε και ο Λένον είναι αμφίβολοι με τον τελευταίο να έχει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί.

 
Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Σουόνσι (4-3-3): Βορμ- Ρανγκελ, Γουϊλιαμς, Μονκ, Ριτσαρντς - Αλλεν, Μπριτον, Αγκουστιεν - Ρουτλεντ, Γκραχαμ, Σινκλερ.


Τοτεναμ (4-5-1): Φριεντελ - Γουόλκερ, Κινγκ, Γκαλλας, Άσσου-Εκοτο – Βαν Ντερ Φααρτ, Μοντριτς, Παρκερ, Σαντρο, Μπεϊλ - Αντεμπαγιορ.


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση